Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με στόχο, τον ποταμό Ερύμανθο, οι προσφορές στη Δίβρη.

Με στόχο, τον ποταμό Ερύμανθο, οι προσφορές στη Δίβρη.

Ιδιώτης γιατρός, Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή (ΑΤΜ) είναι οι δυο προσφορές απο την ΒΑΣΕΡΚΡΑΦΤ Α.Ε. ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΝΕΏΣΙΜΩΝ ΠΗΓΏΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ προς την τοπική κοινωνία της Δίβρης, ως ανταπόδοση, απο το Υδροηλεκτρικό που λειτουργεί στη Δίβρη τα τελευταία 30 χρόνια περίπου.
Παράλληλα, η άνω εταιρεία αναμένει εγκρίσεις, από τους Δήμους που εμπλέκονται στην διαδικασία αδειοδότησης του Υδροηλεκτρικού, που σκοπεύει να κατασκευάσει στον Ερύμανθο ποταμό, στη θέση Παραλογγίτικο γεφύρι.
Είναι η δεύτερη φορά που επιχειρεί αυτό το έργο, την πρώτη φορά πριν απο 15 χρόνια περίπου, σταμάτησε από το ΣτΕ όπου είχαν προσφύγει, Σύλλογοι και κάτοικοι των γύρω χωριών λόγω τον περιβαλλοντικών επιπτώσεων που θα δημιουργούσε.
Η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού με κύρια χαρακτηριστικά, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την τοπική κοινωνία και την πολιτιστική κληρονομιά έχει κάνει τα πρώτα της ενθαρρυντικά βήματα, και δεν πρέπει να την σταματήσουν.
Καγιάκ, πεζοπορίες, και άλλες ήπιες δραστηριότητες που θα δώσουν σε όλους τους κατοίκους,προοπτική και ελπίδα,είναι αυτό που πρέπει να επιδιώκουμε

Εθελοντες- Αλληλεγγυοι Διβρης Ηλειας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: