Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Με τι να (μην) τραβήξεις το σκάφος;

Με τι να (μην) τραβήξεις το σκάφος;


Ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο μπορεί να είναι ικανό να ρυμουλκήσει ένα σκάφος θαλάσσης αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει κιόλας, ιδιαίτερα σε δημόσιο δρόμο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral το σύντομο video ενός ατόμου που με τη χρήση ενός αναπηρικού αμαξιδίου ρυμουλκεί προς άγνωστη κατεύθυνση ένα ταχύπλοο.

Μην απορείτε που συνέβη αυτό. Είναι προφανές, καθώς εκεί συμβαίνουν τα πλέον απίθανα. Ο «κύριος» αυτός είναι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και με το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο ρυμουλκεί –αρκετά αργά, πάλι καλά- ένα ταχύπλοο σκάφος με την εξωλέμβιά του στη θέση της. Προφανώς και η κυκλοφορία στη διασταύρωση έχει σταματήσει για να περάσει το ρυμουλκούμενο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που έχουμε πιο κάτω, το αυτοσχέδιο ρυμουλκό, ταλαντεύεται καθώς αλλάζει λωρίδα κυκλοφορίας και προς το τέλος, φαίνεται σαν να μην έχει απολύτως τον έλεγχο ο άντρας που κάθεται στη θέση του οδηγού- μήπως και τον είχε πλήρως ποτέ; Η έκπληξη όμως, έρχεται από αλλού μια και στους νόμους της Καλιφόρνιας δεν υπάρχει ρητή απαγόρευση μιας τέτοιας ενέργειας, κάτι που σημαίνει πως αυτό που βλέπουμε μπορεί και να μην είναι παράνομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος δεν θα ήθελε αυτό το Suzuki; (+video)
Δείτε ένα… viral «αντικλεπτικό»! (+video)
Νέα, fun to drive έκδοση της Toyota GR Supra

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: