Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με βίντεο «φωτιά» εξηγεί γιατί δεν εμφανίστηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» – News.gr
Με βίντεο «φωτιά» εξηγεί γιατί δεν εμφανίστηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» – News.gr

Με βίντεο «φωτιά» εξηγεί γιατί δεν εμφανίστηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» – News.gr«Καρφιά» από την πρώην παίκτρια του διαγωνισμού του Star

Η Ασημίνα Χαρίτου από το GNTM, έγινε θέμα συζήτησης όταν αποφάσισε να μην εμφανιστεί στην «Φωλιά των Κου Κου».ωΕίθισται, όποια παίκτρια αποχωρεί από το Greece’s Next Top Model, την επόμενη μέρα να εμφανίζονται στην πρωινή αυτή εκπομπή για την πρώτη συνέντευξη.

Η Ασημίνα όμως ενώ βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής δεν βγήκε ποτέ στον αέρα να μιλήσει. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι με μια ανάρτηση «φωτιά» στο Instagram άφησε αιχμές κατά του καναλιού.

Η ίδια εξήγησε ότι πήγε στο στούντιο με μπλούζα που έγραφε «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν όχι» και ήθελε να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν ως πολίτη και ως γυναίκα και είναι εκτός του Greece’s Next Top Model 2.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χαρίτου.

«Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: