Μέγιστο πολιτικό θέμα η διαπλοκή πολιτικής εξουσίας με την παρανομία στο ποδόσφαιρο.
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μέγιστο πολιτικό θέμα η διαπλοκή πολιτικής εξουσίας με την παρανομία στο ποδόσφαιρο.  

Μέγιστο πολιτικό θέμα η διαπλοκή πολιτικής εξουσίας με την παρανομία στο ποδόσφαιρο.  

Οι καταγγελίες του στελέχους της Διοικήσεως της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ολυμπιακός» Βρέντζου, ότι «το Ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος, που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα» θέτει μέγα πολιτικό θέμα. Η καταγγελία έγινε, με αφορμή τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και την κατακύρωση πέναλτι.  

Το στέλεχος του Ολυμπιακού συνέδεσε την καταγγελία με την ύπαρξη κέντρου παρανομίας, που κατευθύνεται από το Γραφειο Πρωθυπουργού και ειδικότερα από τον πρώην Διευθυντή του Γρηγόρη Δημητριάδη, που υπέβαλε παραίτηση, λόγω του θέματος των τηλεφωνικών υποκλοπών από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.  

Η νοσηρή κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει, ασφαλώς, προϊστορία και έχει επείγουσα ανάγκη από εξυγίανση και πλήρη αναδιάρθρωση των δομών και των ορών λειτουργίας του. Το να εμπλέκεται όμως η πολιτική εξουσία σ’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, ως κέντρο παρανομίας, όπως καταγγέλλεται, αποτελεί το άκρον άωτον της πολιτικής διαφθοράς και της ηθικής σήψεως.  

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ καλεί την Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει και να διερευνήσει τις καταγγελίες που έγιναν. Το νέο αυτό καταγγελλόμενο σκάνδαλο συνιστά μέγιστο πολιτικό θέμα, γιατί συνδέεται όχι μόνο με την απαράδεκτη κατάσταση στο ποδόσφαιρο, αλλά και με τη νόμιμη λειτουργία του κράτους και το σεβασμό των στοιχειωδών δημοκρατικών αρχών.  

-Το Γραφείο Τύπου-     
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: