Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μέλισσα: Τίμησαν τους Αγίους Αποστόλους

Μέλισσα: Τίμησαν τους Αγίους Αποστόλους 

Με θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκαν οι Αγ. Απόστολοι στην τοπική κοινότητα Μέλισσας του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Πανοσιολογιοτάτου Χριστοφόρου Κωλλέτη και ιερέων της ευρύτερης περιοχής. Κατά την διάρκεια του εορτασμού έγινε και λιτάνευση της Αγίας εικόνας.

Οι κάτοικοι της Μέλισσας καθώς και η πρόεδρος, Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ελληνική φιλοξενία, σε ήθη, έθιμα και παραδόσεις που παραδόθηκαν από τους προγόνους τους γι’ αυτό και από αυτή την πανηγυρική λαμπρή ημέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χειροποίητα γλυκίσματα από τις χρυσοχέρες νοικοκυρές της Μέλισσας καθώς και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Στο όμορφο και φιλόξενο χωριό της Μέλισσας, στον εορτασμό του καλοκαιρινού πανηγυριού της, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, Θεόδωρος Λεβέντης, ο εργατολόγος, Νίκος Καλάκος, ο αντιδήμαρχος, Διονύσης. Κεκάτος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χ. Παλαιολόγος και ο δημοτικός σύμβουλος Α. Μιγκος, που μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν από την πρόεδρο του χωριού Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου.

πατρισ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: