Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μέριμνα Αυγερινοπούλου για το 2ο Γυμνάσιο Πύργου, λόγω COVID-19

Μέριμνα Αυγερινοπούλου για το 2ο Γυμνάσιο Πύργου, λόγω COVID-19

Μετά την ενημέρωση ότι ένας από τους μαθητές του 2ου ΓυμνασίουΠύργου διαγνώστηκεθετικός στο κορονοϊό, ο Δήμος Πύργου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Ζωή Τσόκου, ήρθαν σε επικοινωνία με την Βουλευτή Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία ξεκίνησε γύρο επαφών, ώστε να διαπιστωθεί η καλή διαχείριση του περιστατικού και τηςκατάστασης που επικρατεί στο σχολείο.

Η κα Βουλευτής, κατόπιν του κύκλου συνομιλιών της καιμε τον Διευθυντή του Σχολείου, επικοινώνησε τόσο με τον ΕΟΔΥ,όσο και την «ομάδα κρούσης»(taskforce)που βρίσκεται υπό τον κ. Χαρδαλιά, όπου μετέφερε τις ανησυχίες των μαθητών, των γονέων και της εκπαιδευτικής κοινότητας και ενημερώθηκε για τη διαδικασία ιχνιλατήσεων που ακολουθείται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥπου βρίσκεται στην Ηλεία και προβαίνειήδη σε ελέγχους.

Επικοινωνία πραγματοποίησε, επιπλέον, η Δρ. Αυγερινοπούλου με το Γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και με την Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής, κα Γκίκα, τους οποίους ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση, καθώς η κα Γενική έχει αναλάβει τον συντονισμό για τα θέματα του COVID-19 ως focalpoint εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας.

Εκ μέρους της Κυβέρνησης γίνονται όλες οι συντονισμένες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα,οι οποίες είναι απαραίτητες, για να μειωθεί η διασπορά του ιού. Όσον αφορά το αίτημα της προληπτικής θερμομέτρησης, στο πλαίσιο της πρόληψης, αυτό μπορεί να γίνει και στους άλλους μαθητές.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: