Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μέτρα πρόληψης εν όψει του χειμώνα στη κοινότητα Μέλισσας
«Φρένο» σε σημαντικά έργα του Δήμου Πύργου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Μέτρα πρόληψης εν όψει του χειμώνα στη κοινότητα Μέλισσας

Συνεργεία της Π.Ε Ηλείας συνεχίζουν τις εργασίες στον περιφερειακό άξονα της Κοινότητας Μέλισσας του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν καθαρισμό φρεατίων, ερεισμάτων του δρόμου και αποξήλωση της άγριας βλάστησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη ορατότητα των διερχομένων οχημάτων.

Επιπλέον μέσω αυτών των εργασιών οι οποίες αποτελούν βασικό αίτημα των κατοίκων της Μέλισσας, θωρακίζεται η ευρύτερη περιοχή ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα καταστροφών του παρελθόντος όπως οι πλημμύρες που έπληξαν την Κοινότητα το Δεκέμβριο του 2021.

«Ευελπιστούμε με όλες αυτές τις παρεμβάσεις να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε τις καλλιέργειες και τα ζώα των συμπολιτών μας και γενικότερα τις περιουσίες τους και να τους εξασφαλίσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής και κυρίως ασφάλεια. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω  τον αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Γιαννόπουλο, τη διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών ΠΕ Ηλείας κ Παναγιωτοπούλου για την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία», ανέφερε η πρόεδρος της κοινότητας Μέλισσας, Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: