Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μια ζωγραφιά μαρτύρησε την κακοποίηση του 4χρονου από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Η μαρτυρία του πατέρα του παιδιού
Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του 4χρονου αγοριού "ξεσκέπασε" τον 28χρονο - Σε ρόλο "κλειδί" η μητέρα του φερόμενου ως δράστη (video)

Μια ζωγραφιά μαρτύρησε την κακοποίηση του 4χρονου από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Η μαρτυρία του πατέρα του παιδιού


Από μια ζωγραφιά του 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο έγινε αντιληπτός ο εφιάλτης που ζούσε στα χέρια του 28χρονου, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής (δείτε σχετικό προηγούμενο άρθρο).

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής, τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του.

Αγρίνιο: Η μαρτυρία του πατέρα

«Πρόκειται για αγοράκι τεσσάρων ετών. Το αγοράκι αυτό, τα πρωινά, έμενε στο σπίτι του με μία κυρία 52 ετών, τη νταντά του. Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μία απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές. Τελικά, αποδείχθηκε -έπειτα από καιρό- ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων χρόνων αγοράκι.

Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι. Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί, για να μη μιλήσει. Τελικά, η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν την νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές”.

Πηγή


Περισσότερα:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: