Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μιχ.Κατρίνης: Έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση ότι η Ηλεία δεν μπορεί να περιμένει άλλο;

Μιχ.Κατρίνης: Έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση ότι η Ηλεία δεν μπορεί να περιμένει άλλο;

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ

«Έχουν καταλάβει στη κυβέρνηση ότι η Ηλεία δεν μπορεί να περιμένει άλλο;»

Θα ήθελα να καταστήσω σαφέςότιουδέποτεέλαβα πρόσκληση προκειμένου να συμμετάσχωστησυνάντησητου Υπουργού Υποδομώνμε βουλευτέςγια τοδρόμοΠάτρα-Πύργος.

Προφανώς ο κ.Καραμανλήςθεωρείωςοικογενειακή υπόθεσητηςΝέας Δημοκρατίας ένα ζήτημα που αφοράόλουςτους πολίτεςτηςΗλείας, ό,τι και ανψηφίζουν , όπου και αν ανήκουν.

Ανγια κάτι πρέπει να μας ενημερώσει ο Υπουργόςείναι για τηνημερομηνία έναρξηςτουέργουγια το οποίο προεκλογικά ο Πρωθυπουργόςέλεγεότι θα έχειξεκινήσειτο πρώτοεξάμηνοτηςδιακυβέρνησηςτηςΝέας Δημοκρατίας, και από τότεέχουν περάσει 13 μήνες. Οτιδήποτεάλλο υποτιμάτηννοημοσύνητων πολιτώντηςΗλείας.

Η περίοδος κατάτην οποία η κυβέρνηση ”αγόραζε” χρόνο και έπαιζε καθυστερήσειςσεότι αφοράστηνυλοποίησητουέργου, έχειτελειώσει.

Αποδεικνύεται ότιεδώ και 14 μήνες η κυβέρνησηδενέχει αξιόπιστοσχέδιο, δεν μπορεί να δώσει εγγυήσειςγια τηνέναρξη και τηνολοκλήρωσητουέργου.

Συνεχίζει τα ίδια λάθημετην προηγούμενηκυβέρνησηΣύριζα-ΑΝΕΛ πουέχεισοβαρέςευθύνεςγια την ματαίωσητουέργου, αλλά και τημεθοδολογία που ακολούθησεμετην κατάτμησητουέργου, η οποία τηνεξέθεσε πολιτικά και ηθικά.

Η όποια ”ενημέρωση” τουκ.Καραμανλή θα έχει  νόημα αν συνοδευτεί από σαφείςεγγυήσειςκαι ανακοινώσειςγια τηνέναρξητουέργου.

Η Ηλεία δεν αντέχειάλληκοροϊδία, τηστιγμή πουχάνονται ανθρώπινεςζωέςστοσημερινόδρόμο-καρμανιόλα.

Η Ηλεία δεν ανέχεται άλλους αυτοσχεδιασμούς πουθέτουνσεκίνδυνοτηνυλοποίησητουμεγάλου αυτούέργου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: