Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω«Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας…»

Χαλαρός εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή και είχε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα, πριν πιάσει το μικρόφωνο και πει τις μελωδίες του.

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δε νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας… Είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπό της ζωής σου μαζί του. Ό,τι φέρει η ζωή», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και συνέχισε ως εξής:

«Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη.

Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση».

Όσο για ένα από τα κύρια στοιχεία που πρέπει να έχει μια γυναίκα για να είναι μαζί του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: «Να έχει μια ευρεία καλλιέργεια».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: