Μιχάλης Κατρίνης: Οι ένοχοι μόνο καταστρέφουν στοιχεία και εμποδίζουν την κλήση μαρτύρων
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μιχάλης Κατρίνης: Οι ένοχοι μόνο καταστρέφουν στοιχεία και εμποδίζουν την κλήση μαρτύρων
Μιχαλης Κατρινης: «Η ακρίβεια καλπάζει. Σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα και τις ανάγκες των πολιτών η κυβέρνηση της ΝΔ» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Μιχάλης Κατρίνης: Οι ένοχοι μόνο καταστρέφουν στοιχεία και εμποδίζουν την κλήση μαρτύρων

Παρέμβαση από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνης, ο οποίος ζήτησε και έλαβε το λόγο στην Ολομέλεια προκειμένου να αναφερθεί στις εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

΄΄Η εξεταστική επιτροπή ευτελίζει το ρόλο και την αποστολή της από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, με ευθύνη της κυβέρνησης.Μετά το μονοκομματικό προεδρείο, σήμερα ήρθε να προστεθεί στην εξίσωση ο αποκλεισμός των μαρτύρων που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ.

Ουσιωδών Μαρτύρων που μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση.
Δεν ευτελίζεται μόνο η εξεταστική επιτροπή.
Ευτελίζεται η Βουλή, ευτελίζεται η ίδια η Δημοκρατία.
Η συγκυριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είναι λημέρι για να κρύβονται πίσω από αυτήν οι ένοχοι ενός άθλιου παρακράτους.
Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η συγκάλυψη, η συσκότιση , να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.” τόνισε ο κ. Κατρίνης που αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν καλούνται στην Επιτροπή :

1ον) Ο κ.Μητσοτάκης που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα της ΕΥΠ.

2ον) Ο κ.Δημητριάδης που παραιτήθηκε λόγω της υπόθεσης.

3ον) Οι Υπουργοί κ.κ. Γεραπετρίτης και Πιερρακάκης

4ον) Συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, συνδεδεμένοι με το Μαξίμου, που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με εταιρείες προμήθειας συστημάτων παρακολούθησης και παράνομων λογισμικών.

5ον) Ο δημοσιογράφος κ.Κουκάκης που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι.

O Μιχάλης Κατρίνης τόνισε επίσης ότι ” αν ισχύει το γεγονός ότι έχει καταστραφεί ο φάκελος της παρακολούθησης αλλά και το υλικό παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, τότε είναι ξεκάθαρο ότι η πιο ευαίσθητη υπηρεσία για την εθνική ασφάλεια της χώρας μετατράπηκε σε παρακρατικό μηχανισμό στα χέρια αυτών που παρακολουθούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Οι ένοχοι καταστρέφουν μόνο και εξαφανίζουν στοιχεία.
Οι ένοχοι μόνο εμποδίζουν την κλήση μαρτύρων.”

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: