ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : '' Θα αποκαλύψουμε την αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται τη διαφάνεια , την πολιτική ομαλότητα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.''
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ” Θα αποκαλύψουμε την αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται τη διαφάνεια , την πολιτική ομαλότητα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.”
Μιχάλης Κατρίνης: '  Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τη διατήρηση του αγροτικού τιμολογίου '

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ” Θα αποκαλύψουμε την αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται τη διαφάνεια , την πολιτική ομαλότητα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.”

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κ.Μιχάλης Κατρίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

” Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε σήμερα πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την προσπάθεια παγίδευσης από κακόβουλο λογισμικό αλλά και για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, ζητώντας ταυτόχρονα τη σύγκληση της επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας.

Η επιλογή μας αυτή συνδέεται με ένα και μοναδικό στόχο: να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια, να καταδειχθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν ευθύνες.

Είμαστε μακριά από λογικές συμψηφισμού, πρακτικές συγκάλυψης και συσκότισης , όπως αυτές στις οποίες έχει καταφύγει η κυβέρνηση.

Πρέπει να διερευνηθούν :

1ον) Ποιος ζήτησε την παρακολούθηση του τηλεφώνου ενός εκλεγμένου ευρωβουλευτή και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για ποιο λόγο και σε ποια τεκμηρίωση στηρίχθηκαν οι λόγοι «εθνικής ασφάλειας»;

2ον) Ποιος επιχείρησε να παγιδεύσει το κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη με το PREDATOR; Ποιος έχει και χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο λογισμικό παρακολούθησης στην Ελλάδα παγιδεύοντας και εκβιάζοντας πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες;

3ον)Ποιοι άλλοι πολιτικοί ή άλλα δημόσια πρόσωπα παρακολουθούνται;

4ον) Ποιοι έχουν το υλικό των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ και τι χρήση κάνουν.

Όλα αυτά είναι ”ενοχλητικά” ερωτήματα για τον κ.Μητσοτάκη, ο οποίος έχει βαρύτατες ευθύνες, τις οποίες δεν μπορεί να μεταθέσει.

Πρέπει να μπει ένα τέλος σε ακραίες καθεστωτικές πρακτικές που απειλούν τις δημοκρατικές ελευθερίες και γυρίζουν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω.

Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται.

Αποτελεί δύναμη ευθύνης, αναλαμβάνει την ευθύνη να αποκαλύψει την αλήθεια, να εγγυηθεί τη διαφάνεια, την πολιτική ομαλότητα και τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: