Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μηδενικά τα λειτουργικά κόστη για την καινούργια δισκοσβάρνα Ducat-8 της Lozova
Μηδενικά τα λειτουργικά κόστη για την καινούργια δισκοσβάρνα Ducat-8 της Lozova

Μηδενικά τα λειτουργικά κόστη για την καινούργια δισκοσβάρνα Ducat-8 της Lozova


Η Lozova Machinery παρουσιάζει την Ducat-8, την οκτάμετρη δισκοσβάρνα που βάζει τέλος στα λειτουργικά κόστη, αφού το παρελκόμενο δεν διαθέτει σημεία λίπανσης.

Όπως λέει η κατασκευάστρια, όλα τα κινούμενα μέρη του μηχανήματος Ducat-8 διαθέτουν απλά ρουλεμάν από πολυμερές ανθεκτικό στην φθορά ενώ η εφαρμογή ενισχυτικών υλικών και ειδικών λιπαντικών εξαλείφει πλήρως την λίπανση των κύριων μερών καθ’όλη τη διάρκεια ζωής της δισκοσβάρνας.

Η Lozova Machinery μάς λέει ακόμη ότι οι απαιτήσεις των επαγγελματιών για πιο άνετη λειτουργία την έκανε να αναθεωρήσει τον τρόπο ρύθμισης του βάθους των κυλίνδρων και έτσι αυτό ρυθμίζεται με δύο τρόπους. Εκτός από τη ρύθμιση των ακίδων, το βάθος της διείσδυσης του κυλίνδρου μπορεί να ρυθμιστεί μέσω υδραυλικού συστήματος.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της δισκοσβάρνας Ducat-8 που πρέπει να σημειωθούν είναι το νέο σύστημα αναδίπλωσης σε διαστάσεις μεταφοράς 3 μ.x 4μ. καθώς και η λειτουργία αύξησης της απόστασης από το έδαφος στη θέση μεταφοράς μέσω της απόσυρσης του τροχού στήριξης, κάτι που διευκολύνει τη λειτουργία. Τέλος, διατίθενται κύλινδροι αντικατάστασης για διαφορετικούς τύπους εδαφών και συνθηκών εδάφους, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των πολύπλοκων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: