Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μήνυμα Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. – Zacharo
Δήλωση Δημάρχου Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλου για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 - Zacharo

Μήνυμα Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. – Zacharo


Σήμερα την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή αρχή με υγεία και δημιουργικότητα. Ξεκινά ένας νέος κύκλος γνώσεων, εμπειριών και προκλήσεων που θα τους βοηθήσει να προοδεύσουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μέλλον τους. Ελπίζω η φετινή χρονιά να τους χαρίσει περισσότερη ελευθερία και χαρά έπειτα από δύο συνεχόμενες χρονιές με τις δυσκολίες της πανδημίας. Θα σμίξουν ξανά στις σχολικές αίθουσες με τους φίλους και συμμαθητές τους χωρίς περιορισμούς και μάσκες και τους συμβουλεύω να επωφεληθούν από τις γνώσεις που απλόχερα θα προσφέρουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.

Ως η Δημοτική Αρχή του τόπου φροντίζουμε να είμαστε χρήσιμοι συνοδοιπόροι σε αυτή τους τη διαδρομή και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους διαμορφώνοντας κατάλληλα τους χώρους, τις αίθουσες και τα προαύλια των σχολείων. Με τις συντηρήσεις, τις επισκευές, τις αναπλάσεις και τις υπηρεσίες καθαριότητας θέτουμε την ασφάλειά τους και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων προτεραιότητα.

Εύχομαι οι μαθητές να παραμείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους, αφιερώνοντας χρόνο στο διάβασμά τους και όντας σίγουροι πως θα ανταμειφθούν. Οι γονείς, εμείς και η τοπική κοινωνία είμαστε κοντά τους και αναμένουμε να χαρούμε με τις επιτυχίες τους.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: