Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μήνυμα Κ. Πελετίδη για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου: «Κανείς να μην πάει για δουλειά την Τετάρτη»
Μήνυμα Κ. Πελετίδη για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου: «Κανείς να μην πάει για δουλειά την Τετάρτη» | Ειδήσεις Πάτρα νέα

Μήνυμα Κ. Πελετίδη για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου: «Κανείς να μην πάει για δουλειά την Τετάρτη»


«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες, όλο το λαό της Πάτρας, να συμμετέχει στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη».

Αυτό σημειώνει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και συνεχίζει: «Κανείς να μην πάει για δουλειά την Τετάρτη, κανένα μαγαζί να μην ανοίξει, ώστε να στείλουμε όλοι ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες, ότι ο λαός σταμάτησε να ανέχεται την πολιτική που τον καταδικάζει στη φτώχεια, στην ανεργία, ότι πήρε την απόφαση να βγει στο προσκήνιο και να διεκδικήσει τη ζωή που δικαιούται.

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους του Δήμου μας, που ενώ παράγουν πολύτιμο έργο για την πόλη μας, βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται και βιώνουν μεγάλες δυσκολίες για να τα βγάλουν πέρα, όπως συμβαίνει με όλους τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη, συμμετέχουμε στην προσυγκέντρωση των εργαζομένων του Δήμου, στις 9:30, έξω από το Δημαρχείο και ενώνουμε στη συνέχεια τη φωνή μας με όλους, στις 10:30, στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: