ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:Το Εθνικό Μας Μήνυμα για τα 200 χρόνια της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:Το Εθνικό Μας Μήνυμα για τα 200 χρόνια της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:Το Εθνικό Μας Μήνυμα για τα 200 χρόνια της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…

Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Άριστες οι Παρελάσεις· Τέλειες οι (ανά την Ελλάδα) Εκδηλώσεις· Εντυπωσιακές οι Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές Εκπομπές· Συγκινητικές οι πολύμορφες Αρθρογραφίες. Έξοχες οι Εκδόσεις. Τα ΠΑΝΤΑ ό,τι καλύτερο για τον Εορτασμό των Διακοσίων (200) χρόνων που οι ΕΛΛΗΝΕΣ/ΗΡΩΕΣ ξεκίνησαν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του ’21 και αποτίναξαν την ΠΑΤΡΙΔΑ από τον ζυγό και την καταπίεση των Τούρκων. Ακόμη και η σύσταση (ως και η Δράση) της Επιτροπής υπό την ηγεσία της (αειθαλούς) Γιάννας είναι σωστή και (συνολικά) αποδεκτή.

Στο αξιόλογο (και εθνικά αξιόμαχο) ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ δεν υπάρχει το κεντρικό μήνυμα προς τον άθλιο/μισότρελο και αρχομανή Τουρκόσπορο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Γιατί είναι σαφές (και απόλυτα) βέβαιο ότι ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ» δεν (ή δεν θέλει) να καταλάβει το ελάχιστο τόσο από τα διδάγματα της μακραίωνης Ιστορίας όσο και από τα νέα δρώμενα στην Παγκόσμια Κοινωνία.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό και εθνική υπευθυνότητα ότι ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ» ως και το πειθήνιοι ασκέρι του το μόνο που από το πρωί μέχρι το βράδυ σκέφτεται είναι «το πώς και ΠΟΤΕ θα εξαφανίσει την Ελλάδα και την Κύπρο».

Αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα, που ενισχύεται περαιτέρω με την αμέριστη συμπαράσταση (και πολύμορφης) της πάλαι ποτέ κομμουνίστριας και τώρα (δυστυχώς) Καγκελαρίου της Γερμανίας (για την «πανέμορφη» Άγκελα Μέρκελ).

Εδώ και είκοσι (20) χρόνια γίνονται συζητήσεις μεταξύ Ελλήνων – Τούρκων και Κυπρίων. Και μια χαρά περνάνε οι ΑΞΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. Κουβέντα· Χαμόγελα· Καφέδες· κανένα ποτό και ξανά πάλι από την αρχή.

Έχουμε λοιπόν (ως απολογισμό) και λέμε:

  • Είκοσι (20) και… χρόνια (ατέρμονες) συζητήσεις.
  • Είκοσι (20) και… χρόνια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ καθημερινές πτήσεις της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας σε Ελληνικά νησιά.
  • Είκοσι (20) και… χρόνια καταδίωξη (με πλήρη εξαφανισμό) του Ελληνισμού που ζει στην Τουρκία.
  • Είκοσι (20) και… χρόνια καθημερινές απειλητικές δηλώσεις «ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ» ΤΟΥΡΚΩΝ ότι θα μας εξαφανίσουν από «προσώπου γης».
  • Εδώ και… έξι (6) χρόνια «χρησιμοποιούν» τους απελπισμένους του Κόσμου και τους ξαποστέλνουν ως εμπροσθοφυλακή πολέμου με την ιδιότητα του πρόσφυγα/μετανάστη.
  • Εδώ και… χρόνια «στήνουν» βρωμερό ιδεολογικό πόλεμο στη Θράκη με οπλαρχηγούς την Μουσουλμανική μειονότητα.

ΕΔΩ και αιώνες οι ΤΟΥΡΚΟΙ ήταν· είναι και θα παραμείνουν οι σταθεροί ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Αυτή είναι η Ιστορική Αλήθεια. Κι’ αν συμφωνούμε στην εθνική αυτή τοποθέτηση, τότε από δω και μπρος ας αφήσουμε τις «γειτονικές αγαπούλες» και σε καθημερινή έκφραση να τονίζουμε με υπερηφάνεια: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2021

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: