Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μπάλος: Μια Από Τις Ωραιότερες Παραλίες Στον Κόσμο Είναι Ελληνική! – Fanpage

Μπάλος: Μια Από Τις Ωραιότερες Παραλίες Στον Κόσμο Είναι Ελληνική! – Fanpage


Μπάλος: Μια Από Τις Ωραιότερες Παραλίες Στον Κόσμο Είναι Ελληνική!

Η παραλία του Μπάλου η οποία βρίσκεται στην Κρήτη είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες τις Μεσογείου.

Η διάσημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου βρίσκεται περίπου 56χμλ βορειοδυτικά των Χανίων και 17χμλ βορειοδυτικά της Κισσάμου.

Είναι μια ρηχή αμμουδερή παραλία που σχηματίζεται ανάμεσα στο Ακρωτήριο της Γραμβούσας και το μικρότερο ακρωτήριο Τηγάνι. Ο Μπάλος αποτελεί σίγουρα την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Κρήτης, ένα πολύ αγαπημένο θέμα όλων των τουριστικών οδηγών της Ελλάδας.

3

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και ο Κάρολος με την Νταιάνα είχαν έρθει εδώ με το ιδιωτικό τους γιότ αρκετά χρόνια πριν.

Είναι διάσημος για τα γαλαζοπράσινα νερά του, την άγρια φυσική ομορφιά και το υπέροχο εξωτικό τοπίο.

4

Το καλοκαίρι, η παραλία κατακλύζεται καθημερινά από χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι φτάνουν επί το πλείστον με καραβάκι από την Κίσσαμο. Αν δεν σας αρέσει η πολυκοσμία, τότε καλύτερα να μην έρθετε στην παραλία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

5

Επίσης, η ιδανικότερη ιδέα είναι να φτάσετε στην παραλία το πρωί, πριν καταφθάσουν τα καραβάκια από την Κίσσαμο. Οι λίγες ώρες μοναξιάς μέσα σε ένα τόσο παραδεισένιο μέρος, θα σας μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας για πάντα.

6

Πολύ ψιλή άσπρη και κόκκινη άμμος, ρηχά νερά και σε κάποιο σημείο μια λιμνοθάλασσα με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά. Η λιμνοθάλασσα και η γύρω περιοχή είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα προστασίας Natura.

7

Στις σπηλιές φωλιάζουν μαυροπετρίτες, θαλασσοκόρακες και κορμοράνοι, ενώ καταφύγιο βρίσκουν η προστατευόμενη μεσογειακή φώκια και η χελώνα caretta caretta.

8

9

10

11

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: