Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μπέττυ Μαγγίρα: Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση
Μπέττυ Μαγγίρα: Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση

Μπέττυ Μαγγίρα: Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση«Δε μίλησε τότε, δεν κατηγόρησε κάποιον»

Για μια ακόμα μέρα στο επίκεντρο της συζήτησης σε εκπομπή στην τηλεόραση βρέθηκε ο Νίκος Μάνεσης, ειδικά μετά από την τηλεφωνική φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον δημοσιογράφο και τα σχόλια που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα. Από την μεριά της η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να πει κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα, εκφράζοντας την συμπάθειά της για την παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της στο Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;».

«Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε καταλάβει τότε, αλλά προς τιμήν της δεν βγήκε να πει τίποτα αλλά τώρα παίρνει πίσω το αίμα της», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και κατέληξε ως εξής:

«Καλά κάνει και λέει την άποψή της. Ήταν σωστό αυτό που έκανε γιατί έδειξε επαγγελματισμό τότε δεν είχε βγει να πει κάτι. Δε μίλησε τότε, δεν κατηγόρησε κάποιον. Τώρα δείχνει να το ευχαριστιέται».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: