Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Μπράβο! Μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για ελιά και ελαιόλαδο!
Πρόγραμμα δακοκτονίας στην Κόρινθο

Μπράβο! Μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για ελιά και ελαιόλαδο!

Με ανακοίνωσή του το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου» / «Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil».


Το ανωτέρω ΠΜΣ διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και αναμένεται να ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο (Μάρτιο) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Καλούνται όσοι κατέχουν τα τυπικά προσόντα, όπως αυτά προσδιορίζονται στη αναρτημένη πρόσκληση στον  ιστοχώρο του Πανεπιστημίου, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την εγγραφή τους στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση νέων επιστημόνων, που θα ήθελαν να εξειδικευτούν σε αντικείμενα του ελαιοκομικού τομέα.

Απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, καθώς και την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου αλλά και των τροφίμων και της εστίασης, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την επιτραπέζια ελιά το ελαιόλαδο την παραγωγή και την τεχνολογία τους, συμπεριλαμβανομένων και όλων των μεταποιημένων προϊόντων τους.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία εξάμηνα και η παρακολούθησή του οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου / Master οf Science (M.Sc) in Technology and Quality of  Οlives and Olive Oil».

Στο εν λόγω πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι από όλα τα τμήματα των ΑΕΙ (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης), της ημεδαπής ή των ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, το αντικείμενο σπουδών των οποίων είναι συναφές με το ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο της Επιστήμης και Τεχνολογίας των Τροφίμων, της Γεωπονίας, της Χημείας και της Οικονομίας, και γενικότερα των Εφαρμοσμένων Επιστημονικών Αντικειμένων του Αγροδιατροφικού Τομέα, χωρίς να αποκλείονται άλλοι πτυχιούχοι ΑΕΙ με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και τα ΦΕΚ ίδρυσης και κανονισμού είναι επίσης αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος ΕΠΙ.ΤΕ.ΤΡΟ.: http://fst.uop.gr/index.php/2016-04-08-09-18-11

πηγή elefthairiaonline.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: