Να γίνει ο Πύργος, η πόλη που αξίζει να είναι» - Πρωτοβουλία των Συλλόγων για την ανάπτυξη της πόλης
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Να γίνει ο Πύργος, η πόλη που αξίζει να είναι» – Πρωτοβουλία των Συλλόγων για την ανάπτυξη της πόλης

«Να γίνει ο Πύργος, η πόλη που αξίζει να είναι» – Πρωτοβουλία των Συλλόγων για την ανάπτυξη της πόλης

 

Oι Πρόεδροι των συλλογών, Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Σύλλογος Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, Σύλλογος Επαγγελματιών φωτογράφων Ηλείας (Φωτακτης) και Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηλείας, διοργάνωσαν χθες το απόγευμα, μία συγκέντρωση για συζήτηση με τους υπόλοιπους συλλόγους της πόλης του Πύργου.

Κύρια θέματα αποτέλεσαν η συστράτευση Δυνάμεων και Ιδεών για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης και της αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων, όπως είναι η έλλειψη πάρκινγκ, το πρόβλημα του νοσοκομείου Πύργου, η έλλειψη φωτισμού και η εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος της πόλης, η βελτίωση της καθαριότητας, αλλά και της ασφάλειας των πολιτών και πολλά ακόμη, σε μία προσπάθεια ενεργοποίησης όλων των πολιτών, προκειμένου να αναβαθμιστεί η πόλη του Πύργου και οι πολίτες της να έχουν μία καλύτερη καθημερινότητα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Ηλίας Ξανθούλης: «οι προτάσεις οι οποίες τέθηκαν στην συνάντηση θα ιεραρχηθούν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να υλοποιηθούν, με τη συνδρομή φυσικά του δήμου Πύργου. Αυτές οι προτάσεις θα τεθούν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα διεκδικηθεί να υπάρξουν λύσεις προς το συμφέρον των πολιτών του Πύργου. Η πόλη μας πρέπει να φύγει από τη θέση που είναι, δεν της αξίζει». Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο άμεσο μέλλον προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η πίεση προς τους αρμόδιους φορείς, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στον Δήμο Πύργου.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: