«...να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης...σε ό, τι αφορά τους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία...να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός».
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«…να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης…σε ό, τι αφορά τους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία…να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός».
Πύργος: Εξελίξεις στην υπόθεση του Θύμιου – Έρχονται προσαγωγές μετά το επίμαχο βίντεο | Ειδησεις Πάτρα νέα

«…να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης…σε ό, τι αφορά τους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία…να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός».

Εξαφάνιση Θύμιου: Καταθέτει μήνυση ο διοικητής του Silver Alert

Μηνυτήρια αναφορά πρόκειται να καταθέσει ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης, για το άγριο bullying που δέχτηκε ο Θύμιος από τον Πύργο και την εξαφάνισή του.

Ο κ. Κουρούκλης μιλώντας στο thebest.gr για την εξαφάνιση και το bullying στον Θύμιο σημείωσε πως «σε ό, τι αφορά τους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία και συμπληρώνουμε τον φάκελο γιατί θα υποβάλουμε δική μας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός».

Αναφέρθηκε και στις «καλές οικογένειες» του Πύργου λέγοντας πως: «Αυτό το κάνουμε, προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης. Γιατί από τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι από αυτούς είναι τα λεγόμενα «καλών οικογενειών» και για να το προσδιορίσω περισσότερο, είναι πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής. Φρονώ ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τάση, δεδομένου ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” και επειδή είναι και επαρχία, όλοι γνωριζόμαστε… Αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Εξαφάνιση Θύμιου: Καταθέτει μήνυση ο διοικητής του Silver Alert - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Στη συνέχεια επανέλαβε πως ο Θύμιος έχει θεαθεί στον Πειραιά αλλά σε άθλια κατάσταση: «Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας».

«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα» σημείωσε.

Όπως τονίζει, ο κ. Κουρούκλης, ο Θύμιος είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί: «Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: