Να πορευθεί στον δρόμο διδαχής και αλληλεγγύης!
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Να πορευθεί στον δρόμο διδαχής και αλληλεγγύης!

Να πορευθεί στον δρόμο διδαχής και αλληλεγγύης!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΕΠ ΗΛΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΒΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Να πορευθεί στον δρόμο διδαχής

και αλληλεγγύης!

Η Μητρόπολή μας, αποκτά τον άξιο συνεχιστή του Γερμανού και βλέπει στο πρόσωπο του νέου Ποιμενάρχη, Αθανασίου, τη φλόγα για να διατηρηθεί ψηλά το έργο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης που δεν έπαψε ποτέ να ασκεί η Εκκλησία μας.

Με τα παραπάνω λόγια, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χρήστος Γαβράς, «καλωσορίζει» στα νέα καθήκοντα τον Αθανάσιο και του εύχεται από καρδιάς ότι το καλύτερο στις παρεμβάσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Είναι πανάξιος Μητροπολίτης Ηλείας – τονίζει ο Χρήστος Γαβράς – και η εκλογή του δικαιώνει την αστείρευτη δουλειά του προς το ποίμνιο και τον αθόρυβο τρόπο που πραγματικά προσέφερε πάντα δίπλα στον μέχρι σήμερα Μητροπολίτη μας κ.κ.Γερμανό.

Είναι αυτονόητο όπως και επιβεβλημένο να τον στηρίζουμε και να είμαστε κοντά του στις πρωτοβουλίες και δράσεις που ο ίδιος θα προσδιορίσει, γνωρίζοντας ότι κάθε κίνησή του θα αφορά στο καλό της Μητρόπολης και των πιστών της.

Η προσφορά φιλανθρωπίας, η αγάπη για τον άνθρωπο, η λειτουργία των Ιδρυμάτων μας που έχει γίνει σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα, υπό τον Αθανάσιο θα συνεχισθούν ακόμη με μεγαλύτερο ζήλο και συνέπεια κάτι που σαφώς θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην ίδια την Κοινωνία μας.

Εύχομαι έτσι στον νέο Μητροπολίτη μας, να έχει υγεία και δύναμη και να πορευθεί  ως «υπηρέτης» του Θεού στον δρόμο της διδαχής και της αλληλεγγύης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: