Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ναμπίλ Μοράντ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες.Ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης.

Ναμπίλ Μοράντ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες.Ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης.

Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται με αλήθειες και αποδείξεις!Καμία χρηματοδότηση δεν έρχεται στον Δήμο με τη χρήση μαγικού ραβδιού.

Η ένταξη σε χρηματοδότηση είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών,οι οποίες αποτελούνται ,από υποβολή πρότασης και υποβολή τεχνικού δελτίου αυτής.

Για το έργο, λοιπόν, της ασφαλτόστρωσης της Τ.Κ ΜΥΡΣΙΝΗΣ και της Δ.Κ Ανδραβίδας ,η πρόταση σε χρηματοδότηση υποβλήθηκε στις 29-03-2019 και ας μην μας ξεγελά η μετονομασία του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» σε «ΤΡΙΤΣΗ».Πάνω από ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων τους και ακόμα καθυστερούν αναίτια έργα έτοιμα προς υλοποίηση και ευκαιρίες ένταξης σε προγράμματα χάνονται χωρίς υποβολή αίτησης.

Για ακόμα μια φορά,η Δημοτική Αρχή,μη έχοντας να παρουσιάσει κάτι δικό της,οικειοποιείται τους δικούς μας αγώνες, ενώ είναι υποχρεωμένη να ολοκληρώσει ότι βρήκε έτοιμο.

Για ακόμα μια φορά,θέλοντας να υποτιμήσει την νοημοσύνη όλων μας ,παρουσιάζει την ανακοίνωση ένταξης ελλιπή,με σκοπό να αποκρύψει την αλήθεια,που φαίνεται περίτρανα,διαβάζοντας το έγγραφο ολόκληρο.

Δημοσιεύει το έγγραφο ως εκεί που εξυπηρετεί τους σκοπούς της.

Σας το παραθέτουμε ολόκληρο για να μπορέσετε όλοι οι δημότες να μάθετε την αλήθεια,που εντέχνως αποκρύπτει ο κ.Λέντζας,καθώς και την αίτησή μας.

Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: