Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ναύπακτος:Διασώστης του ΕΚΑΒ έσωσε πολίτη που έπαθε ανακοπή καρδιάς – ΒΙΝΤΕΟ
Ναύπακτος:Διασώστης του ΕΚΑΒ έσωσε πολίτη που έπαθε ανακοπή καρδιάς - ΒΙΝΤΕΟ | Ειδησεις Πατρα νεα

Ναύπακτος:Διασώστης του ΕΚΑΒ έσωσε πολίτη που έπαθε ανακοπή καρδιάς – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα ευχάριστο νέο κλείνει το 2022 στην πόλη της Ναυπάκτου. Το απόγευμα της Παρασκευής συμπολίτης μας έπαθε σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή.

Όπως σημειώνει το nafpaktianews.gr, με την άμεση παρέμβαση του διασώστη του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου Αντώνη Χοχτούλα και φίλου του ασθενή ο συμπολίτης μας σε ηλικία περίπου 50 ετών κρατήθηκε στη ζωή εώς ότου έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Πάτρα καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου έλειπε σε άλλο περιστατικό και με την βοήθεια του απινίδωτη να τον επαναφέρει πλήρως και να τον μεταφέρει αρχικά στο κέντρο υγείας Ναύπακτου και στη συνέχεια στον νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αρχικά πρώτες βοήθειες και ότι καλούμε το ασθενοφόρο μόνο για σοβαρά περιστατικά γιατί όπως είναι γνωστό στη Ναύπακτο έχουμε ένα ασθενοφόρο το οποίο εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή και μπορεί την ίδια ώρα που κάποιος συμπολίτης μας να έχει σοβαρό πρόβλημα και το ασθενοφόρο να εξυπηρετεί ένα απλό περιστατικό.

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: