Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΝΔ Αχαΐας – Κουνάβης: Η αυτοπροβολή και η εκκωφαντική σιωπή στα σοβαρά | Ειδησεις Πατρα Νέα
ΝΔ Αχαΐας - Κουνάβης: Η αυτοπροβολή και η εκκωφαντική σιωπή στα σοβαρά

ΝΔ Αχαΐας – Κουνάβης: Η αυτοπροβολή και η εκκωφαντική σιωπή στα σοβαρά | Ειδησεις Πατρα Νέα


Οσο κι αν η νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) υπό την προεδρία του Αντώνη Κουνάβη, υπερηφανεύεται πως είναι η πιο δραστήρια στη Δυτική Ελλάδα αλλά και στη χώρα, μάλλον επί μήνες η ηγεσία της «αυτολιβανίζεται», αφού είναι μεν ευδιάκριτη η κινητικότητά της, αλλά δύσκολα μπορεί να πείσει για το μεγάλο κενό πολιτικής που έχει αφήσει, απ’ όπου κι αν πέρασε.

Με ξεκάθαρη σκοπιμότητα, την κατά τόπους φωτογράφιση και μόνο του προέδρου της ΔΕΕΠ -που μάλλον βάλθηκε να μετατρέψει τον λήθαργο του προκατόχου του σε υπέρμετρα ανούσια αυτοπροβολή- και μία επαναλαμβανόμενη «καραμέλα» σε πάνω από 20 ανακοινώσεις «καρμπόν», νομίζει πως προάγει το κυβερνών κόμμα, τουναντίον όμως με την «κουτοπόνηρη» επικοινωνιακή του συνταγή εκθέτει τη ΝΔ και προσβάλλει κάθε νοήμονα πολίτη, που θα ήθελε να την παρακολουθήσει.

> Στην Πάτρα, σε τόσες συνεδριάσεις και συγκεντρώσεις, ο κ. Κουνάβης δεν βρήκε να πει τίποτα για το τρένο (άφησε τον Πελετίδη να το διευθετήσει…), την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις κ.ά. κρίσιμα θέματα, έχοντας αφήσει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ να «χορεύει»!

> Στην Αιγιάλεια, «κρύφτηκε» όταν του ετέθη η μη μεταφορά του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα, με μία υπουργό Παιδείας, άφαντη επί διετία! Ούτε για τη σταφίδα που… «βουλιάζει»!

Από την εκδήλωση στο Αίγιο..χωρίς θέση στα σοβαρά

> Σε Ερύμανθο και Δυτική Αχαΐα, ούτε κουβέντα για τα κομματικά στελέχη που ψάχνουν τον υπουργό Γεωργίας για κορονοαποζημιώσεις και χαμηλές τιμές παραγωγών. Ούτε ια το φράγμα Πηνειού, ή τη διαχείριση του Πείρου.

Αντ΄αυτών ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης – αυτοπροβάλλεται στα ΜΜΕ με την επαναλαμβανόμενη, επί μήνες, φράση στα δελτία Τύπου της ΔΕΕΠ: «Προχωράμε μπροστά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη ΝΔ απ’ ό,τι με ΣΥΡΙΖΑ. Ζητάμε από τον πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα…».

Αυτό είναι και το ζητούμενο, εδώ, για τον πολίτη της Αχαΐας. Οτι δεν ακούει πώς η ΝΔ μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα.Σίγουρα όχι, μόνο με κεράσματα σε καφενεία, μνημόσυνα, τιμητικές πλακέτες και… πολιτικό λόγο, τελικά, μηδέν!

 

 

 

 

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: