Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΝΔ: Επίσκεψη στο Νομό Ηλείας από κλιμάκιο της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού –
ΝΔ: Επίσκεψη στο Νομό Ηλείας από κλιμάκιο της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

ΝΔ: Επίσκεψη στο Νομό Ηλείας από κλιμάκιο της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού –

Επίσκεψη στον Νομό Ηλείας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ κατά το διήμερο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Συντονιστής Ν. Ηλείας Νικόλαος Λαϊνόπουλος, η Συντονίστρια Φιλοζωίας Δώρα Λοΐζου και ο Συντονιστής Λαογραφίας Χάρης Τσούλας.

Το πρωί του Σαββάτου 11/2 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων του Γ.Ν. Ηλείας, όπου το κλιμάκιο υποδέχτηκε η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Αριστέα Παπαδοπούλου.

Πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση με το προσωπικό για θέματα

όπως η επανεκκίνηση λειτουργίας παιδιατρικού τομέα μετά από 10 χρόνια, η λειτουργία  των περιφερειακών ιατρείων μετά από 3 χρόνια, το πρόγραμμα προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων, τα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας και οι δράσεις ενημέρωσης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου Μαριάννα Σταθοπούλου, όπου συζητήθηκαν θεματα πολιτισμού και λαογραφίας.

Τέλος, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου η Γραμματέας Πίστη Κρυσταλλίδου και η Συντονίστρια Δώρα Λοΐζου παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης “Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ” από την Ομάδα Θεάτρου “Προσκήνιο”.

Στο τέλος της παράστασης η κ. Κρυσταλλίδου, αφού συνεχάρη τους συντελεστές, δήλωσε ότι: «Οι προσπάθειες ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων στην περιφέρεια είναι πλούτος για τον κάθε τόπο και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα  από μεγάλες παραγωγές του κέντρου».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: