Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Νέα εκπομπή στον ΘΕΜΑ 104,6 με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή
aidonis_xatzis

Νέα εκπομπή στον ΘΕΜΑ 104,6 με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή
Από αυτό το Σάββατο 8/2 στις 17:00 η νέα εκπομπή στον ΘΕΜΑ Radio 104.6 που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους Μία πρωτότυπη ραδιοφωνική συνεργασία, φιλοξενεί από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (και κάθε Σάββατο 5 με 6 το απόγευμα), ο ΘΕΜΑ 104,6: Ο πρώην υπουργός και εδώ και χρόνια συνθέτης και τραγουδοποιός (έχει μελοποιήσει ποίηση του Βάσσου Λυσσαρίδη) Χρήστος Αηδόνης και ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Γιώργος Χατζής («Άγαμοι Θύται», «Φόρτσα πατρίδα», θεατρικά έργα, μουσικά σχήματα κ.α), ανοίγουν, “Μεταξύ σοβαρού και αστείου”, τα μικρόφωνα του ΘΕΜΑ 104.6, σχολιάζοντας πολιτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εξελίξεις. Κυρίως όμως θα δίνουν την ευκαιρία σε νέους στιχουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την εκπομπή.

Το δίδυμο των δημιουργών, θα δίνουν τη δυνατότητα κάθε εβδομάδα σε επίδοξους και φιλόδοξους στιχουργούς να στέλνουν τους δικούς τους στίχους για τραγούδια και όλες οι προτάσεις θα μπαίνουν σε ψηφοφορία, ώστε οι ακροατές και οι φίλοι του ραδιοφώνου ΘΕΜΑ 104,6 να επιλέγουν τους καλύτερους κάθε μήνα. Το έπαθλο; Οι Γιώργος Χατζής και Χρήστος Αηδόνης θα αναλαμβάνουν να μελοποιήσουν τους καλύτερους στίχους, με στόχο τη χρυσή επιτυχία!

 
Από αυτό το Σάββατο 8/2 στις 17:00 η νέα εκπομπή στον ΘΕΜΑ Radio 104,6 που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: