Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων για την «Αγροδιατροφική Ανάπτυξη στις Μηλιές»
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων για την «Αγροδιατροφική Ανάπτυξη στις Μηλιές» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων για την «Αγροδιατροφική Ανάπτυξη στις Μηλιές»

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά (ΝΓΝΓ), έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αγροδιατροφικής Ανάπτυξης στις Μηλιές», με την καθοδήγηση και υποστήριξη του Ιδρύματος Folloe.

Το έργο αφορά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης και υποστήριξης για την προαγωγή του αγροδιατροφικού τομέα στην περιοχή της Φολόης, με επίκεντρο το χωριό Μηλιές.

Απώτερος στόχος του έργου είναι η ανάδειξη ευκαιριών, η ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και η τόνωση της περιφερειακής ανάπτυξης, μέσα από ενέργειες στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής και σύνδεσης των προϊόντων της με ευκαιρίες στην αγορά.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου, ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων με θέμα «Μεταποίηση αγροτικών & κτηνοτροφικών προϊόντων: Από το σήμερα στο αύριο», στο Lalas Village στις 21.00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζήτηση σχετικά με την αξία της Μεταποίησης στον πρωτογενή τομέα με ομιλήτριες τις:

  • Γιάννα Μπαλαφούτη, Εκπαιδεύτρια Γαστρονομίας
  • Χριστίνα Στριμπάκου, Συνιδρύτρια της LIACultivators

Μέσα από τη δεύτερη εκδήλωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τάσεις στην μεταποίηση του ελαιολάδου και της ελιάς, τα τυροκομικά προϊόντα, τις τροφές του μέλλοντος, καθώς και νέες ιδέες για την αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, πάντα με έμφαση στις καλές πρακτικές.

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ενισχύει τον κλάδο της αγροδιατροφής στην Ελλάδα συμβάλλοντας με τα προγράμματα που υλοποιεί στην ανάδειξη ευκαιριών, στην τόνωση της περιφερειακής ανάπτυξης και στην ενδυνάμωση της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6975505027

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: