Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νέα τοποθέτηση Μάνεση για τις τηλεθεάσεις: «Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές»
Νέα τοποθέτηση Μάνεση για τις τηλεθεάσεις: «Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές»

Νέα τοποθέτηση Μάνεση για τις τηλεθεάσεις: «Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές»«Δεν δουλεύει το μοντέλο τηλεθέασης. Δημιουργούνται πλασματικά νούμερα»

Επανήλθε στο θέμα των τηλεθεάσεων ο Νίκος Μάνεσης, μέσω της εκπομπής του.

«Κατά αρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Alpha, που ποτέ δεν με ενόχλησε για να με λογοκρίνει. Είναι ταμπού οι τηλεθεάσεις. Η τηλεθέαση είναι βιβλίο, εργαλείο της δουλειάς μας. Στα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής βρήκα σημεία και τέρατα. Στο δυναμικό κοινό 25-44. Στα κόκκινα είναι ο νικητής. Με θηριώδη ποσοστά και κατά χιλιάδες οι τριαντάχρονοι κι οι σαραντάχρονοι έβλεπαν cartoon για τρίχρονα. Είναι μοτίβο που συμβαίνει συνέχεια. Νούμερα που μακάρι να πιάναμε. Η πρωινή ζώνη πετσοκόπηκε»

Το μοντέλο τηλεθέασης δεν λειτουργεί, δεν λέω ότι υπάρχει συνομωσία. Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές. Το δυναμικό κοινό φαίνεται να παρακολουθεί Πέππα το Γουρουνάκι. Τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους ρωτήσει τι βλέπουν; Έχει αποτύχει οικτρά το μοντέλο τηλεθέασης.» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης δείχνοντας κάποια παραδείγματα στον αέρα.

«Πέρυσι μιλούσα αποσπασματικά και φέτος το έκανα πιο οργανωμένο. Κουράστηκα να το βλέπω 1,5 χρόνο να γίνεται… Εάν προκληθούμε, θα επανέλθουμε. Δεν δουλεύει το μοντέλο τηλεθέασης. Δημιουργούνται πλασματικά νούμερα».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: