Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νέες απειλές Ερντογάν: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ στην Ελλάδα
Νέες απειλές Ερντογάν: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ στην Ελλάδα

Νέες απειλές Ερντογάν: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ στην ΕλλάδαΟργή στην Άγκυρα για τη στήριξη της ΕΕ: «Κακομαθαίνετε την Ελλάδα»

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Ελλάδα θα αποφασίσει τι είδους σχέση θα έχει με την Τουρκία σκεπτόμενη καλύτερα. Πάντα λέω ότι μπορεί ξαφνικά να έρθουμε ένα βράδυ» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

#BREAKING About Greek missiles’ radar locking on Turkish jets, President Erdogan says Ankara’s talks with NATO carry on, adds: ‘Our sensitivity continues. Greece is aware of this.’ pic.twitter.com/B4eHjh9J0r

— ANADOLU AGENCY (@anadoluagency) September 6, 2022

Εν τω μεταξύ, εκνευρισμό προκαλούν στην Άγκυρα οι τοποθετήσεις από την ΕΕ για τις κλιμακόμενες τουρκικές προκλήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, Τανζού Μπιλγκίτς σημείωσε πως «οι δηλώσεις του υπουργείου Εξωτερικών της Τσεχίας με την ιδιότητα του Προέδρου της θητείας της Ε.Ε. και ορισμένων άλλων θεσμικών οργάνων της Ε.Ε. σχετικά με τη χώρα μας, δεν έχουν κανένα νόημα και αξία για εμάς».

Υπενθυμίζεται ότι η τσεχική προεδρία, μέσω του υπουργού Εξωτερικών της χώρας αντέδρασε στις τουρκικές ενέργειες χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτες» και «καθόλου επιβοηθητικές» τις πρόσφατες τουρκικές δηλώσεις, με τον Νίκο Δένδια να ευχαριστεί μάλιστα τον Τσέχο ομόλογό του για τη δήλωσή του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: