Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου: Με δυνατή εκπροσώπηση από Ηλεία!
Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου: Με δυνατή εκπροσώπηση από Ηλεία!

Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου: Με δυνατή εκπροσώπηση από Ηλεία!Με τρεις συμβούλους θα εκπροσωπείται η Ηλεία στο νέο 17μελές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης, μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και την εκλογή των Αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε., με τη συμμετοχή των μελών να ανέρχεται στο 97%.

Από την Ηλεία εξελέγησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νίκος Σιαψάλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας κ. Γιώργος Μαραγκός και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας κ. Ανδρέας Τσίρος, ενώ υπήρξε εκλογή Ηλείων και σε άλλα όργανα.

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» με επικεφαλής τον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Γιώργο Βαγενά,  καταλαμβάνοντας 15 έδρες και ποσοστό 89% στο νέο 17μελές Διοικητικό Συμβούλιο και δεύτερη ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» που καταλαμβάνει 2 έδρες με ποσοστό 11%.

Οι υποψήφιοι που εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά σειρά επιτυχίας είναι οι εξής:

Βαγενάς Γεώργιος ΠΑΤΡΑ

Φλώρος Παναγιώτης ΣΠΑΡΤΗ

Χαβέλης Νικόλαος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Καλοθέου Αντώνιος ΑΡΓΟΣ

Σπυρόπουλος Σπυρίδων ΑΙΓΙΟ

Λευκαδίτης Γεώργιος ΠΑΤΡΑ

Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος ΠΑΤΡΑ

Σιαψάλης Νικόλαος ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Μακρής Ευθύμιος ΠΑΤΡΑ

Χηνόπουλος Σπυρίδων ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος ΑΙΓΙΟ

Κουμαριώτης Δημήτριος ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΙΘΑΚΗ

Νικολακόπουλος Αναστάσιος ΠΑΤΡΑ

Μαραγκός Γεώργιος ΠΥΡΓΟΣ

Αλεξανδρόπουλος Κυριάκος ΣΠΑΡΤΗ

Γρηγορόπουλος Σταύρος ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ

Τσίρος Ανδρέας ΒΑΡΔΑ.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν μόνο από τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» κατά σειρά επιτυχίας οι:

Αντώνακας Νικόλαος

Κακκαβάς Κωνσταντίνος

Τριγωνίδης Θεόδωρος (Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας)

Λάμπου Αναστασία

Μπουτεράκου Αλεξάνδρα.

Ακόμη, εκλέχθηκαν συνολικά 80  αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Όπως επισημάνθηκε μετά την εκλογική διαδικασία «Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει με πείσμα και επιμονή το δύσκολο έργο της προκειμένου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μην αφανιστούν αλλά αντίθετα να καταστούν ανταγωνιστικές, βιώσιμες και να επιταχύνουν τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία τους. Προτεραιότητά της ήταν και θα είναι πάντα η προστασία των συναδέλφων εμπόρων καθώς και τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της επιχειρηματικότητας…».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: