Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νέοι από όλο τον κόσμο στην Αρχαία Ολυμπία – Μελετούν την επίδραση των Ολυμπιακών Αγώνων
Νέοι από όλο τον κόσμο στην Αρχαία Ολυμπία - Μελετούν την επίδραση των Ολυμπιακών Αγώνων

Νέοι από όλο τον κόσμο στην Αρχαία Ολυμπία – Μελετούν την επίδραση των Ολυμπιακών Αγώνων

Πάνω από τριάντα νέοι από επτά χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχουν στο πρόγραμμα Training Course Erasmus+ οι εργασίες του οποίου άρχισαν χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

Θέμα του προγράμματος είναι η επιρροή των Ολυμπιακών Αγώνων και των αξιών που αναδύουν στους νέους. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ολυμπιακών Θεμάτων & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κα Ρόη Αντωνοπούλου, καλωσορίζοντας τους μετέχοντες, ευχήθηκε να έχουν γόνιμες και παραγωγικές εργασίες, σ’ ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα όπως η διαχρονικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κα Αντωνοπούλου παρουσίασε τη λειτουργία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας δίνοντας έμφαση στη διαχείριση του πολιτιστικού προϊόντος του Δήμου, τόσο με τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών όσο και με άλλες πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις. Υπογράμμισε ιδιαίτερα την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να καταστεί ο Δήμος εστία παιδείας και πολιτισμού και στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η φιλοξενία του συγκεκριμένου προγράμματος στην Αρχαία Ολυμπία.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: