Νικητής ο Δρογγίτης στο «Cage Survivor submission only».
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νικητής ο Δρογγίτης στο «Cage Survivor submission only».

Νικητής ο Δρογγίτης στο «Cage Survivor submission only».

Νίκη για τον Δρογγίτη Διονύση που αγωνίστηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στην επαγγελματική διοργάνωση

«Cage Survivοr submission only» που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του CrossFit Core Αιγάλεω.

Ο Ηλείος αθλητής με καταγωγή από το Βαρθολομιό Ηλείας ηλικίας 23 χρόνων επικράτησε με νίκη στα σημεία σε αγώνα πάλης υποταγής.

Στο 1ο γύρο διάρκειας 10 λεπτών ανέτρεψε την εις βάρος ποινή που του είχε υποβληθεί από το ζύγισμα τελειώνοντας τον ισόπαλο.

Στο 2ο γύρο διάρκειας 5 λεπτών που δίνετε σε περίπτωση ισοπαλίας, το αποτέλεσμα ήταν και πάλι ισόπαλο καθώς και οι δύο αθλητές έδειξαν υψηλο επίπεδο τεχνικής.

Στο 3ο και τελευταίο γύρο των 3 λεπτών υπάρχει το golden score όπου στα πρώτα δευτερόλεπτα σημείωσε μια παλέστικη ρίψη ο Δρογγίτης και του έδωσε το σημείο για την νίκη.

Ο Διονύσης Δρογγίτης προπονείται καθημερινά 4 χρόνια τώρα κάτω από της οδηγίες και συμβουλές του προπονητή Παπαδοπούλου Διονύση πρώην επαγγελματία αθλητή και αναγνωρισμένο πρόπονητη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το «Cage Survivor» ως κορυφαία επαγγελματική διοργάνωση έχει στο ρόστερ της τους καλύτερους επίλεκτους μαχητές στο άθλημα της πάλης υποταγής (Brazilian jiu-jitsu no gi, ιδανική αυτόάμυνα για όλους) από όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: