Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νικολακόπουλος: «Πραγματικότητα η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου»
Την προσεχή Τρίτη: 1,4 εκατομμύρια ευρώ πληρώνει ο ΕΛΓΑ στην Ηλεία - Πρώτη Καθημερινή Εφημερίδα

Νικολακόπουλος: «Πραγματικότητα η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου»


Η ανακοίνωση του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου αναφέρει:

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή στην Ηλεία, επιβεβαιώθηκε η βούληση και η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου.

Η κατασκευή, ολοκλήρωση και παράδοση του συγκεκριμένου έργου γίνεται πραγματικότητα, οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τηρηθεί το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί στους Ηλείους ένας σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος.

Είναι ένα έργο που ανήκει σε όλους τους πολίτες της Ηλείας. Μια υπόσχεση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που γίνεται πράξη. Θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, τον αρμόδιο υπουργό και υφυπουργό, που έθεσαν από την πρώτη στιγμή σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο έργο, ανταποκρίθηκαν στο δίκαιο αίτημα των Ηλείων πολιτών και είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: