Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νίκος Γιατρομανωλάκης: Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου – Η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέω
Νίκος Γιατρομανωλάκης: Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου – Η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέω

Νίκος Γιατρομανωλάκης: Ήθελα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου – Η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέωΠαραδέχτηκε ότι ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα άσχημα σχόλια

Ξεκάθαρος για την σεξουαλική του ταυτότητα είναι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νίκος Γιατρομανωλάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Όταν ρωτήθηκε για το αν χρειάζεται κάποιος να μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Νίκος Γιατρομανωλάκης είπε: «Ήθελα να το πω, γιατί η εναλλακτική είναι να το κάνω χωρίς να το λέω. Εγώ θα τρελαινόμουν αν το έκανα αυτό έτσι» και εξήγησε:

«Η πολιτική είναι από τους χώρους αυτούς που είναι κάπως πιο συντηρητικοί και κάποιες φορές υπήρχαν κάποια στεγανά. Και δεν είναι μόνο θέμα των ΛΟΑΤΚΙ πολιτικών. Και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν ακόμα μεγάλο θέμα στην πολιτική, αντιμετωπίζουν σεξισμό, τις κρίνουν υποτιμητικά».

Για το πως αντιδρά στα κακόβουλα σχόλια, ο Νίκος Γιατρομανωλάκης ανέφερε: «Δεν το έχω βρει ακόμα το φίλτρο, μη λέω ψέματα. Για όλους τους ανθρώπους είναι δύσκολο».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: