Νίκος Κοροβέσης: «Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας»
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νίκος Κοροβέσης: «Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας»

Νίκος Κοροβέσης: «Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας»

* ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Εμπιστεύομαστε την τοπική αγορά και τη στηρίζουμε για το Πάσχα

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ

ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΗΧΗΡΑ

ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ

ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επαγγελματίες συνεπείς

παρά τις δυσκολίες σε

ποιότητα – επάρκεια και

καλές τιμές προϊόντων!

Την ανάγκη να στηριχθούν οι τοπικές μας αγορές και γενικότερα η εμπορική δραστηριότητα του Νομού και ευρύτερα της Περιφέρειας, τονίζει με χθεσινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης.

Γνωρίζουμε όλοι – σημειώνει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης την δύσκολη περίοδο που έχει διανύσει και περνά ακόμη ο επαγγελματικός μας κλάδος. Υπάρχουν σήμερα επιχειρήσεις που βρίσκονται στα όριά τους και καταβάλλουν υπερπροσπάθεια για να κρατηθούν στα πόδια τους, ενώ κάποιες άλλες αν δεν ενισχυθούν γενναία και στη συνέχεια είναι αμφίβολο ότι θα τα καταφέρουν.

Παρ’ όλα αυτά, είναι οι ίδιες επιχειρήσεις που με συναίσθηση ιδιαίτερου καθήκοντος σε αυτό το οποίο έχουν μάθει να κάνουν πολλά χρόνια αναδεικνύουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προσφερόμενων ειδών και των προϊόντων τους, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο και για τον ντόπιο καταναλωτή.

Ο κ. Κοροβέσης ζητά έτσι να «αγκαλιασθούν» οι αγορές μας από το αγοραστικό δυναμικό που με τη σειρά του θα πρέπει να δείξει την ανάλογη εμπιστοσύνη δείχνοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ότι δεν καταφεύγει για τις ημέρες του Πάσχα σε άλλες λύσεις, αντιθέτως υποστηρίζει τα καταστήματα της γειτονιάς του, της συνοικίας, του χωριού και της πόλης του.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΥΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Είναι ένα ακόμη στοιχείο αλληλεγγύης που τόσο πολύ την έχουμε αναπτύξει τους τελευταίους μήνες με την πανδημία και αναμφιβόλως αξίζει και πρέπει να την δείξουμε και τώρα. Άλλωστε η επιλογή του τοπικού εμπορίου, δεν μπορεί παρά να είναι και μια επιλογή ουσίας, γιατί οι δικές μας αγορές σε ποιότητα, παράδοση και καλές τιμές δεν έχουν και… «ζηλέψουν» τίποτα από αγορές άλλων περιοχών.

Να σημειωθεί ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, θα επισκεφθεί και ο ίδιος διάφορα εμπορικά σημεία του Νομού και της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την κίνηση των ημερών και να συνομιλήσει με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους καταστημάτων, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή και στα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19 ώστε να περάσουμε όλοι ανώδυνα, και με υγεία τις εορταστικές ημέρες.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: