Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νίκος Μουτσινάς σε Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»
Νίκος Μουτσινάς σε Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»

Νίκος Μουτσινάς σε Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»Το σχόλιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για το ξέσπασμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην κριτική που του ασκείται για την υπόθεση του Κολωνού

Με το πρωτοφανές ξέσπασμα που είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» για την κριτική που του ασκείται, ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα στο «Καλό μεσημεράκι» και είπε τη δική του άποψη σχετικά με το θέμα του Κολωνού και την αντιμετώπισή του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Τον εκνευρίσαν! Γιατί όμως εκνευρίστηκε; Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο. Βγήκαν και είπαν σε κάποιες εκπομπές…», είπε αρχικά γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς. Συνέχισε δε λέγοντας: «Για εμάς έλεγε; Δεν είπε κανείς για τη σκαλέτα. Είπαμε για τη σκαλέτα; Το υπονοήσαμε πολύ ωραία όμως, είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται Γιώργο, μην συγχύζεσαι τόσο πολύ, εσύ κάνεις αυτό που θέλεις. Μην πειράζεις τις σκαλέτες των άλλων, γιατί στη σκαλέτα κάποιας εκπομπής μπορεί να είναι να σχολιάσει τη δική σου τη σκαλέτα, που δεν είναι η ίδια. Να κάνουμε όλοι την εκπομπή που θέλουμε. Είναι λιθαράκι ή είναι ολόκληρο κτίριο; Ναι, οκ, όλες οι εκπομπές νιώθουν μια πολύ έντονη ανάγκη εσωτερική μαζί με άλλα θέματα να ασχοληθούν και πάρα πολύ ώρα με αυτό το θέμα, το οποίο είναι ένα τραγικό θέμα. Δεν είναι ένα θέμα για να το παίζουμε κάθε μέρα. Και με την Πάτρα από ένα σημείο και μετά χάσαμε το ζητούμενο και βλέπαμε κάτι άλλο. Το θέμα της Πάτρας το τερματίσαμε, δεν το θυμάται κανείς».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ο Νίκος Μουτινάς είπε: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω εγώ, που είμαι σπίτι μου, από μία υπόθεση που αφορά ένα μικρό παιδί, στο οποίο ξαφνικά έχουμε μάθει πληροφορίες, που δεν υπήρχε λόγος να μάθουμε τόσα πολλά. Τον ανακριτή, τον γιατρό που έβγαλε την ανακοίνωση, τι συνέβη εκεί με τις εξετάσεις. Όλα αυτά είναι παραπανίσια. Από κάποια στιγμή και μετά γίνεται μονοδιάστατο και αρχίζει και φεύγει το όριο και βγαίνουν πληροφορίες, που δεν αφορούν στην πραγματική υπόθεση. Μπορώ να καταλάβω, ότι οι περισσότεροι είναι γονείς, τους χτυπάει μια ευαίσθητη χορδή, αλλά ρε παιδιά εντάξει, τι θα κάνουμε; Δεν γίνεται να παίζουν οι εκπομπές πιο πολύ το θέμα από το δελτίο. Τι σημαίνει; Ότι το δελτίο δεν το θεωρεί σημαντικό και κάπως έχει αναλάβει η ψυχαγωγία και οι κοινωνικές εκπομπές να το φέρουν στην επιφάνεια; Δεν ήθελα να πω κάτι για τον Γιώργο, σαν αφορμή πήρα το απόσπασμα του Γιώργου κι εύχομαι να μην μιλάει για εμάς, θα στεναχωρηθώ, θα κάνω σάτιρα. Να ναι καλά και να ησυχάσει».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Τον έχουν θυμώσει πολύ. Μη θυμώνεις ρε παιδάκι μου, κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις. Τώρα ξαφνικά φεύγει το ενδιαφέρον, μπερδεύεται. Ενώ θέλει να μιλήσει, πάει και απαντάει για μια άλλη εκπομπή, που μπορεί να του είπε… Είχα πει πέρυσι, ότι ας μην μετράνε τα νούμερα, αφού θέλουν να ασχοληθούν με αυτό οι εκπομπές. Αφήστε τους. Να φύγει το κομμάτι του ανταγωνισμού, ας μη μετράμε τα νούμερα, ας κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, την έρευνα. Συγχύστηκε. Μη συγχύζεσαι ρε Γιώργο, τόσα χρόνια είσαι. Τι είναι αυτά παιδιά; Μην ασχολείστε. 0,2 λέει… Για ποιους να λένε; Μεταξύ τους… Μην τα λέτε αυτά, αφήστε τα νούμερα, τα νούμερα δεν έχουν σημασία, άμα γίνεται έρευνα. Μην τα μετράτε. Δεν είναι ωραίο. Με αυτά και με αυτά, εγώ έκανα lifestyle και θα πληρωθώ».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: