Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νίκος Οικονομόπουλος: Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει
Νίκος Οικονομόπουλος: Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει

Νίκος Οικονομόπουλος: Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει«Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω»

Για τα προσωπικά του πιστεύω μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Βασικά ο τραγουδιστπής υπεραμύνθηκε της αγάπης του για τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

«Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος και ξεκαθάρισε:

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: