Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Nissan: Προωθεί το μετασχηματισμό στα EVs – NewsAuto.gr – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα
Nissan: Προωθεί το μετασχηματισμό στα EVs - NewsAuto.gr - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Nissan: Προωθεί το μετασχηματισμό στα EVs – NewsAuto.gr – Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto – Moto news,auto,moto,νέα


Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή 5 εκατομμυρίων οχημάτων στο Canton, το εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων της στο Mississippi.

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, οι εργαζόμενοι στο Nissan Canton συναρμολογούν υψηλής ποιότητας, βραβευμένα οχήματα. Το άνοιγμα του εργοστασίου το 2003 έφερε για πρώτη φορά την αυτοκινητοβιομηχανία στο Mississippi και έκτοτε συνέβαλε στην οικονομική ανάπτυξη της πολιτείας. Έχοντας ήδη μια πλούσια ιστορία, το δυναμικό του εργοστασίου κοιτάζει προς τον μελλοντικό μετασχηματισμό, που θα φέρει δύο ολοκαίνουργια, πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά των ΗΠΑ.

«Η ομάδα της Canton γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο για το εργοστάσιό μας, δείχνοντας πόσο μακριά έχουμε προχωρήσει από την ίδρυση της κατασκευής οχημάτων στο Mississippi», δήλωσε ο David Sliger, αντιπρόεδρος παραγωγής στο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων του Canton. «Η δύναμη της Nissan Canton έχει τις ρίζες της στο ανθρώπινο δυναμικό της, που θα μας οδηγήσει σε νέα ύψη, συνεχίζοντας προς την κατεύθυνση της επανάστασης των EVs για την εταιρεία μας».

Το εργοστάσιο έχει γίνει θεμελιώδης ιστός στο Mississippi, δημιουργώντας περισσότερες από 25.000 θέσεις εργασίας σε όλη την πολιτεία, συνεισφέροντας περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και καταγράφοντας 12.000 ώρες εθελοντισμού για τη δημιουργία ισχυρότερων κοινοτήτων.

Στις ΗΠΑ, το κατασκευαστικό αποτύπωμα της Nissan καλύπτει τη χώρα με σχεδόν 15.000 εργαζόμενους, περισσότερους από 400 συνεργάτες ανταλλακτικών και προμηθευτών και 11 κέντρα διανομής ανταλλακτικών. Συνολικά, η ομάδα έχει κατασκευάσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια οχήματα και 13 εκατομμύρια κινητήρες.

Αυτό το ορόσημο αντιπροσωπεύει σχεδόν 20 χρόνια παραγωγικής δραστηριότητας της Nissan στο Mississippi και ανοίγει το δρόμο για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, στο πλαίσιο του Nissan Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματος της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan Ariya: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)
Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 158 PS Hybrid X-Tronic
Όλα πλέον τα Qashqai & Juke πωλούνται με το νέο λογότυπο της Nissan

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: