Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νώντας Κυριαζής: Πολιτικό «οπλοστάσιο» η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ 7 ΔΗΜΩΝ

Νώντας Κυριαζής: Πολιτικό «οπλοστάσιο» η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ 7 ΔΗΜΩΝ

Το κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών αρχόντων που εκδηλώθηκε το τελευταίο διάστημα, προς ικανοποίηση των δημοτών, με αφορμή την εκδηλωθείσα απόπειρα διαγραφής της Ηλείας από τον Πανεπιστημιακό χάρτη, πρέπει ως «ιερή υποχρέωση» να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Πρέπει να αποτελέσει από εδώ και στο εξής την αρμόζουσα λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στο Νομό.

Έτσι και μόνο έτσι, μπορεί από κοινού να κατακτηθούν λύσεις στα μείζονα και χρόνια προβλήματα της Ηλείας και να υλοποιηθούν τα σχέδια ανάπτυξης κάθε Δήμου ώστε να υπάρξουν συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα υποβοηθήσουν την πρόοδο του Νομού και κατά συνέπεια και των κατοίκων του. 

Θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας και στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των Ηλείων.

Μέσω της «Αμφικτυονίας των επτά Δήμων» να γίνουμε πειστικοί και υπολογίσιμοι έναντι της Περιφέρειας και της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η ΗΛΕΙΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα χαλυβδώσει την ενότητα, θα οδηγήσει σε κοινή αγωνιστική δράση και θα διαμορφώσει αρραγές μέτωπο διεκδίκησης των δικαίων μας.

Τούτο δεν αναιρεί την αυτονομία κάθε Δήμου. Η συνεννόηση και η συνεργασία όμως ενισχύει το «πολιτικό οπλοστάσιο» της Ηλείας.

Εξ αυτού κρίνονται τα πάντα και κυρίως αν θα οπισθοδρομήσουμε κι άλλο, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, ή θα τραβήξουμε προς τα εμπρός!

Νώντας Κυριαζής

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: