Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Εκλογές με εντάσεις
Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Εκλογές με εντάσεις

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Εκλογές με εντάσεις

Εντάσεις προηγήθηκαν της διαδικασίας αρχαιρεσιών του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας έγιναν χθες με τα τελικά αποτελέσματα να υποδεικνύουν αλλαγή διοίκησης μιας και η κάλπη ανέδειξε νικήτρια παράταξη τη «Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας» του Μιχαλόπουλου Βασίλη.

Για τη νικήτρια παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας» έλαβε 64 ψήφους η Αλεξάνδρα Κοτσαύτη, 45 ο Βασίλειος Μιχαλόπουλος, 27 ο Παναγιώτης Γκιώνης, 20 ο Γεώργιος Ρέτσης, 19 η Δήμητρα Βασιλικοπούλου, 16 ο Παναγιώτης Χριστοφοράτος, 13 οι Άννα Γαλανοπούλου, Διονύσιος Γκρίλλας και Γεράσιμος Κοτίνης, 10 η Νίκη Τριχά και 4 η Αγγελική Μπερούκα.

Για την παράταξη «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας» έλαβε 55 ψήφους ο Σωκράτης Σωτηρόπουλος, 36 ο Διονύσιος Καρναρής, 31 ο Νικόλαος Ζουμπάκης, 24 η Μαρία Χριστοπούλου, 20 ο Κωσταντίνος Τόλιος, 15 οι Βασιλική Γκρίλλα και Αγγέλα Σωτηροπούλου, 9 οι Βασιλική Τσαγρή και Ιουλία Πασχάλη-Λαουρέτα, 7 η Ελένη Δούλου και 6 ο Χρύσανθος Μαρτζάκλης.

Το νέο ΔΣ θα απαρτίζουν οι Αλεξάνδρα Κοτσαύτη, Βασίλειος Μιχαλόπουλος,

Παναγιώτης Γκιώνης, Σωκράτης Σωτηρόπουλος και Διονύσιος Καρναρής.

ertnews.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: