Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Κλίνη καθότανε στον… ήλιο και λιαζότανε!

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Κλίνη καθότανε στον… ήλιο και λιαζότανε!


Στρώματα και κρεβάτια σε καλή κατάσταση παραμένουν σχεδόν επί 10 ημέρες σε εξωτερικό χώρο παραπλεύρως της νέας πτέρυγας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, μέχρι το συνεργείο ιδιώτη πάει στο χώρο για να τα μαζέψει και να τα μεταφέρει στο Νοσοκομείο Πύργου!

Ο μεγάλος αριθμός στρωμάτων και κρεβατιών βρίσκονταν μέχρι πρότινος σε κλινικές του νοσοκομείου, ωστόσο αντικαταστάθηκαν με 60 νέα ηλεκτρικά κρεβάτια.

Επί δεκαημέρου, βρίσκονται εκτεθειμένα σε υψηλές θερμοκρασίες, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ζημιές που μπορεί να υποστούν. Υλικά, πληρωμένα από τους πολίτες παραμένουν στοιβαγμένα και παρατημένα σε έναν χώρο που κατά τις νυχτερινές ώρες δεν υπάρχει διαρκής οπτική επαφή από τους εργαζόμενους, οι οποίοι δεν είναι και υποχρεωμένοι να… φυλάνε τον εξοπλισμό, μέχρι ο ιδιώτης καταφέρει τελικά να τα παραλάβει και να τα μεταφέρει…

Η εφ. «Πατρίς» επικοινώνησε με την αναπληρώτρια διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου, η οποία επεσήμανε ότι είναι θέμα ημερών η μεταφορά: «Τοποθετήθηκαν τα 60 ηλεκτρικά κρεβάτια στις κλινικές μας, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας. Άρα, έπρεπε να απομακρυνθούν τα υπάρχοντα παλαιότερα κρεβάτια, τα οποία θα σταλούν να καλύψουν ανάγκες, απ’ ότι γνωρίζω, στο νοσοκομείο Πύργου.

Είναι λίγες μέρες έξω, δίπλα από την νέα πτέρυγα, γιατί δεν έχει έρθει ακόμη ο ιδιώτης με το συνεργείο του για να τα παραλάβει. Χρειάζεται γερανός για την μεταφορά τους.
Πιστεύω τις αμέσως επόμενες μέρες αυτό θα λήξει…», είπε η κα Αγγελάκου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: