Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Νέα διοικήτρια η Μαρία Μπαχού
Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Νέα διοικήτρια η Μαρία Μπαχού - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Νέα διοικήτρια η Μαρία Μπαχού

Νέο πρόσωπο όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, αφού σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει φαίνεται πως έχει υπογραφεί από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη η σύμβαση και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις μέσω επίσημου ΦΕΚ για την ανάληψη των καθηκόντων από τη βιολόγο Μαρία Μπαχού.

Μετά από 3 χρόνια στη συγκεκριμένη θέση, η σύμβαση της Ειρήνης Αγγελάκου που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2019 και έληξε πριν λίγες ημέρες, δεν ανανεώθηκε από το Υπουργείο Υγείας με αποτέλεσμα για λίγες μέρες να παραμένει στη θέση μέχρι και την ανακοίνωση διαδόχου. Ωστόσο, φαίνεται πως απομένουν μονάχα τα τυπικά αφού η Μαρία Μπαχού θα διαδεχθεί την κ. Αγγελάκου, με την έκδοση του επίσημου ΦΕΚ να είναι και αυτή που θα τοποθετήσει τη γνωστή βιολόγο στη συγκεκριμένη θέση.

Το βιογραφικό της

Απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχει κάνει μεταπτυχιακό με τίτλο «Κατάλυση και προστασία περιβάλλοντος». Ήταν αναπληρώτρια καθηγήτρια σε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία, στην Αχαΐα και στη Νέα Κορινθία. Είναι γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας.

Η ίδια εργαζόταν σε Γυμνάσια και Λύκεια Πύργου και Αμαλιάδας, ενώ διετέλεσε στο παρελθόν και αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Είναι βαθμολογήτρια και εξετάστρια Ειδικής Αγωγής, ενώ είχε κάνει και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή, στην Ψυχολογία και στην Ηγεσία.

Είναι παντρεμένη με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ιατρών της Ν.Μ. Αμαλιάδας Νίκου Σδούγα με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κόρη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι και ανιψιά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανασίου Β’.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: