Νοσοκομείο Πύργου: Μπαράζ αναρρωτικών στη Παθολογική
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νοσοκομείο Πύργου: Μπαράζ αναρρωτικών στη Παθολογική
Ηλεία: Αποπέμφθηκε ο διοικητής Χριστόπουλος Νοσοκομείο Πύργου - hleiatv.gr

Νοσοκομείο Πύργου: Μπαράζ αναρρωτικών στη Παθολογική

 

Ένα μπαράζ αναρρωτικών αδειών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υπολειτουργία της Παθολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Κάποιοι κάνουν λόγο για παιχνίδια τακτικής που παίζονται τελευταία, και αφορούν τις εφημερίες Οι… συμπτώσεις είναι πολλές για να είναι συμπτώσεις. Όσο καλοπροαίρετος να είναι κάποιος είναι λογικό να έχει αμφιβολίες με αυτά που συμβαίνουν.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις Γενικοί Ιατροί που υπηρετούν στο Νοσοκομείο της Κρέστενας και προορίζονταν για κάλυψη εφημεριών στον Πύργο ζήτησαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αναρρωτική άδεια. Ένας ακόμη παθολόγος από την Πάτρα που και αυτός προοριζόταν για κάλυψη εφημερίας στον Πύργο ζήτησε επίσης αναρρωτική άδεια. Συνέπεια και συμπέρασμα είναι ότι αύριο στο Νοσοκομείο Πύργου δεν θα υπάρχει γιατρός για εφημερία στην Παθολογική κλινική. Αυτό παρά τις εναγώνιες προσπάθειες του Διοικητή να βρει μια λύση μέσα στο χάος. Οπότε αύριο φροντίστε να μην αρρωστήσετε γιατί οι γιατροί δεν θα είναι στο πόστο τους αφού την …έστριψαν δια της αναρρωτικής οδού.

Τώρα το τι θα γίνει με τα περιστατικά που θα …αγνοήσουν τη σύστασή μας; Στο αυτοκίνητο ή στο ασθενοφόρο κι όπου τους βγάλει ο δρόμος. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί… Με την ευχή να βρεθεί λύση μέχρι αύριο γιατί η Παθολογική κλινική είναι νευραλγικός τομέας για ένα Νοσοκομείο. Ή πιο απλά δεν υφίσταται Νοσοκομείο χωρίς Παθολογική Κλινική.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: