Νοσοκομείο Πύργου: Οργισμένη ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων - Καταγγέλλει την αποδόμηση από την 6η ΥΠΕ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νοσοκομείο Πύργου: Οργισμένη ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων – Καταγγέλλει την αποδόμηση από την 6η ΥΠΕ

Νοσοκομείο Πύργου: Οργισμένη ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων – Καταγγέλλει την αποδόμηση από την 6η ΥΠΕ

Σε ένα μακροσκελές «κατηγορώ» προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, κατά του κατά του διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Ηλείας αναφέρουν:

«Μάλλον ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ εφαρμόζει δική του πολιτική στο νοσοκομείο Πύργου αν και η κυρία Γκαγκα κατά την επίσκεψη της στον Νομό υποστήριξε ότι το νοσοκομείο Πύργου θα πρέπει να ενισχυθεί κ να λειτουργήσει ως νοσοκομείο Πυλώνας του Νομού, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ συνεχίζει κάθε φορά μας εκπλήσσει δυσάρεστα  με τις αποφάσεις του κ αντί να ενισχύει το νοσοκομείο Πύργου προσπαθεί να αποδομήσει ότι έχει απομείνει, μετά την μετακίνηση των 18 υπαλλήλων τον προηγούμενο μήνα και ενώ με έγγραφο της η Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου έχει ζητήσει την ενδυνάμωση της με 25 νοσηλευτές ΤΕ και 10 τραυματιοφορείς όχι μόνο δεν την ενίσχυσε ως όφειλε αλλά προέβη  σε ακόμα πιο εχθρικές ενέργειες κατά του νοσοκομείου Πύργου, και σε περαιτέρω αποδυνάμωση διακόπτοντας τις μετακινήσεις άλλων 5 νοσηλευτών που είχαν μετακινηθεί για να λειτουργήσει η κλινική COVID. Μετά από την ενέργεια του αυτή θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν έχει σκοπό να αναστείλει την λειτουργία της κλινικής covid γιατί με το υπάρχον προσωπικό αδυνατεί η νοσηλευτική υπηρεσία να στηρίξει την λειτουργία της. (έχει κατατεθεί σχετικό έγγραφο). Επιπλέον ο Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου θα εντείνει τις επαφές του με τους φορείς της πόλης για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις καθώς μόνο έτσι μπορούμε να σταματήσουμε τις απαράδεκτες και χωρίς ουσία κατά του Νοσοκομείου Πύργου από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ .

Αιτούμαστε την άμεση στελέχωση με νοσηλευτικό προσωπικό όπως έχει ζητηθεί από την Διοικηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου,  την επιστροφή των υπαλλήλων  που ο  διοικητής 6ης ΥΠΕ Κος Καρβέλης  με απόφασεις του έχει μετακινήσει από το νοσοκομείο του Πύργου προς την 6η Υπε και προς τα νοσοκομεία της Πάτρας.

Τέλος ο Σύλλογος θέλει να καταγγείλει δημόσια την συμπεριφορά του διοικητή της 6ης ΥΠΕ απέναντι στον Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου που εδώ κ δύο μήνες έχει ζητήσει συνάντηση μαζί του δεν τους έχει ορίσει ακόμα ένα ραντεβού, ενώ  για τα μέλη άλλων συλλόγων του Νομού οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές.»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: