Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Έχω πολλά χρόνια να ερωτευτώ, δεν έτυχε, δεν ξέρω γιατί» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Έχω πολλά χρόνια να ερωτευτώ, δεν έτυχε, δεν ξέρω γιατί»

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Έχω πολλά χρόνια να ερωτευτώ, δεν έτυχε, δεν ξέρω γιατί» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Συνέντευξη παραχώρησε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο… έρωτας.

H Νταίζη Σεμπεκοπούλου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα αλλά και για την μητρότητα.

Η ίδια μιλώντας για την μητρότητα και τον σύζυγο της Γιάννη Βούρο είπε: «Είμαι πολύ χαλαρή μαμά, καθόλου καταπιεστική. Μιλάμε μια φορά στις δέκα μέρες. Βέβαια ξέρει πως και ο Γιάννης και εγώ, όποτε μας χρειαστεί, θα είμαστε εκεί. Είναι ανεξάρτητος, τα κάνει όλα μόνος του. Δεν μπορώ την υπεροπροστασία. Έτσι ήταν και οι γονείς μου. Μου φτάνει που ο Στέφανος λέει ότι έμαθα τη χαρά της ζωής».

H Νταίζη Σεμπεκοπούλου αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην ξανά παντρευτεί: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξανά παντρευτώ. Παρότι ερωτεύτηκα πάρα πολύ μετά τον χωρισμό μου, δεν σκέφτηκα το γάμο. Και με τον Γιάννη είχαμε πει να μην παντρευτούμε. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ποτέ».

Τέλος αναφέρθηκε στον έρωτα: «Έχω πάρα πολλά χρόνια να ερωτευτώ. Από το 2007 δεν ερωτεύτηκα, δεν έχω κάνει σχέση. Δεν έτυχε, δεν ξέρω γιατί. Θα ήθελα να ερωτευτώ γιατί για εμένα το γήρας αρχίζει από εκεί που δεν νιώθεις αυτό το συναίσθημα. Ο έρωτας ήταν το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου. Ωστόσο να σου πω ότι όλα είναι καλά, γιατί είμαι χορτασμένη από αυτό. Δεν έχω απωθημένα».

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: