Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ντόναλντ Τραμπ – Υγιέστατος και αντεπιτίθεται στα (διεφθαρμένα) ΜΜΕ…
Ο Τραμπ αντεπιτίθεται

Ντόναλντ Τραμπ – Υγιέστατος και αντεπιτίθεται στα (διεφθαρμένα) ΜΜΕ…

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ υγιέστατος! Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

Στα πλαίσια της μεγάλης επικοινωνιακής αντεπίθεσης που ξεκίνησε μέσα από το νοσοκομείο ήδη, επιτέθηκε στα “διεφθαρμένα” όπως τα χαρακτήρισε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος νίκησε σε χρόνο-ρεκόρ τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο. 

Ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε πως «Θα φύγω από το στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στις 6:30 PM (1:30 πμ ώρα Ελλάδος). Αισθάνομαι πολύ καλά.

Μην φοβάστε τον κορωνοϊό. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε εξελιχθεί κάτω από την διακυβέρνηση Τραμπ με μερικά πολύ καλά φάρμακα και γνώσεις. Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ότι πριν από 20 χρόνια». 

Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχεται από στα ΜΜΕ, τα οποία υποστήριζαν τ’ ότι είναι «βαριά άρρωστος», ενώ ταυτόχρονα του έκαναν και επίθεση για τη βόλτα που έκανε με το όχημα της ασφάλειας του έξω από το νοσοκομείο. 

«Τα ΜΜΕ είναι στεναχωρημένα γιατί μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς φίλους και οπαδούς που μου ήταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμα και μέρες και υπέβαλαν τα σέβη τους στον πρόεδρο τους. Αν δεν το έκανα, τα ΜΜΕ θα έλεγαν ότι είμαι αγενής». 

Όπως είπαν αρκετοί Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία να κερδίσει μεγάλο προβάδισμα από τον εκλογικό του αντίπαλο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Τραμπ το γνωρίζει και σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: