Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος για την απώλεια του πατέρα του
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος για την απώλεια του πατέρα του

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος για την απώλεια του πατέρα του

13/4/2021

ΑΝΤΙΟ…

Από την πρώτη στιγμή ο ιός έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Είναι ένας ιός που δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Δυστυχώς συνέβη και στη δική μου οικογένεια, προσβάλλοντας τον αγαπημένο μου πατέρα Θεόδωρο.

Επέλεξε μάλιστα, με έναν τραγικό συμβολισμό, να τον χτυπήσει την ημέρα που είχε προγραμματίσει τον εμβολιασμό του.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου για τη μεγάλη μάχη που έδωσαν και δίνουν καθημερινά για την αντιμετώπιση πολλών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα μου.

Αυτές τις ώρες η ζεστασιά της αγάπης και της συμπαράστασης των φίλων είναι πάντοτε αναγκαία και πολύτιμη. Προέχει όμως να διαφυλάξουμε όλοι την υγεία μας και να βγούμε νικητές, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο κρίσιμο τελικό σημείο της μάχης.

Θέλω λοιπόν να παρακαλέσω όλους τους φίλους που θα ήθελαν να συμπαρασταθούν στη λύπη της οικογένειάς μου να μην το πράξουν με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει, προκειμένου να αποφύγουμε άλλη μια εστία μετάδοσης σε μια περιοχή που είναι στο βαθύ κόκκινο.

Είναι βέβαιο ότι η αγάπη και η συμπαράσταση μπορεί να βρει άλλους τρόπους έκφρασης προσαρμοσμένους στην σημερινή δύσκολη κατάσταση έτσι ώστε σύντομα στο μέλλον να είμαστε υγιείς και να βρεθούμε από κοντά.

Εγώ και η οικογένειά μου σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Ο βουλευτής Ν.Δ. Ηλείας

Ανδρέας Νικολακόπουλος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: