Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο… «Απόστολος Παύλος» Κορίνθου στην κατασκήνωση της Σκαφιδιάς!
Ο… «Απόστολος Παύλος» Κορίνθου στην κατασκήνωση της Σκαφιδιάς! - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ο… «Απόστολος Παύλος» Κορίνθου στην κατασκήνωση της Σκαφιδιάς!Στιγμές ξεγνοιασιάς και πνευματικής ανάτασης μέσα από διάφορες δράσεις που περιλαμβάνει το κατανασκηνωτικό τους πρόγραμμα, περνούν μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια «Απόστολος Παύλος» της Κορίνθου, στην κατασκήνωση της Ι.Μ. Ηλείας, στη Σκαφιδιά.

Τις τελευταίες ημέρες παιδιά διαφόρων ηλικιών από την Κόρινθο και την Αθήνα, φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Σκαφιδιάς που εδώ και τρία συνεχόμενα έτη επισκέπτονται.

Σήμερα ολοκληρώνεται η κατασκήνωση για την ομάδα των αγοριών που έφτασαν στην περιοχή την 1η Ιουλίου ενώ από σήμερα έως και τις 19 Ιουλίου θα παραμείνουν στην κατασκήνωση παιδιά από την ομάδα των κοριτσιών.

«Είναι η τρίτη χρονιά που ερχόμαστε εδώ στην κατασκήνωση και κάθε χρόνο μας αρέσει και περισσότερο. Είναι ένας χώρος που μας βοήθησε να βρούμε για τα παιδιά μέρες ξεκούρασης και αληθινής ψυχαγωγίας. Η κατασκήνωσή μας λειτουργεί με σκοπό τα παιδιά να περάσουν μερικές ημέρες που θα συναναστραφούν μεταξύ τους, θα παίξουν πρωταθλήματα, θα κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα έχει τον χαρακτήρα να μάθουν και μια ζωή πνευματικού περιεχομένου», αναφέρει ο Ανδρέας Κουτσόπουλος, Καθηγητής Εκπαιδευτηρίων Απόστολος Παύλος Κορίνθου.

Κάθε χρόνο

Τα Εκπαιδευτήρια «Απόστολος Παύλος» από την Κόρινθο, φιλοξενούνται εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια τους καλοκαιρινούς μήνες στην κατασκήνωση της Σκαφιδιάς, με τους υπεύθυνους να δηλώνουν την ευχαρίστησή τους.

«Γνωρίσαμε την κατασκήνωση εδώ στη Σκαφιδιά και τον κ. Μιχάλη Ροδόπουλο που είναι η ψυχή του χώρου, μέσω του πατρός Νικολάου Γουρδούπη που ήταν κοινός γνωστός μας, ήταν ο Διευθυντής του Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Από τότε δεν αποχωριζόμαστε την Σκαφιδιά και τον κ. Μιχάλη που πραγματικά κάθε χρόνο μας υποδέχεται και μας ανοίγει την αγκαλιά του. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Μιχάλη Ροδόπουλο που μας φιλοξενεί για τρίτη χρονιά και ευχόμαστε να υπάρξει και συνέχεια», τονίζει η Χριστίνα Ματσούκα, Καθηγήτρια Εκπαιδευτηρίων Απόστολος Παύλος Κορίνθου.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του χώρου στην Σκαφιδιά, Μιχάλης Ροδόπουλος, επεσήμανε ότι: «Τα παιδιά έχουν αγαπήσει τον χώρο αλλά τα έχουν αγαπήσει και οι κάτοικοι εδώ της περιοχής. Εδώ ξεχνούν αυτά που έχουν στο σπίτι τους, δεν υπάρχουν τηλέφωνα, δεν υπάρχει Facebook, αλλάζουν τρόπο ζωής γιατί τα παιδιά σήμερα τα έχουμε χάσει από το Facebook. Είναι πειθαρχημένα, φεύγουν από εδώ με πολλές καλές αναμνήσεις και εισπράττουν κάποια πολύ καλά πράγματα που θα τα μεταφέρουν στις οικογένειές τους».

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: