Ο δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων συμμετείχε στην Διαδραστική καμπάνια κατά των Γυναικοκτονιών
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων συμμετείχε στην Διαδραστική καμπάνια κατά των Γυναικοκτονιών
Ο δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων συμμετείχε στην Διαδραστική καμπάνια κατά των Γυναικοκτονιών - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ο δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων συμμετείχε στην Διαδραστική καμπάνια κατά των Γυναικοκτονιών

Ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων συμμετείχε χθες στην Διαδραστική καμπάνια κατά των Γυναικοκτονιών που έγινε στην κεντρική πλατεία Κρεστένων.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), ενώ συμμετείχαν 30 δήμοι απ’ όλη την Ελλάδα.

Στην κεντρική πλατεία Κρεστένων βρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και φυσικά πολλές γυναίκες,  ενδυναμώνοντας το κίνημα Strong me για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Το κίνημα Strong me δημιουργήθηκε για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιουργεί μια διαδραστική καμπάνια κατά των Γυναικοκτονιών, με στόχο την νομική αναγνώριση του όρου και την αλλαγή του νομικού πλαισίου, προκειμένου αυτό να γίνει πιο αυστηρό, για τους θύτες.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η βουλευτής της ΝΔ κα Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνα Στρουμπάκου και Γιάννης Δάγκαρης, ο πρόεδρος του N.Π.Δ.Δ Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, γεν. γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κρεστένων κ. Αναστάσιος Καρνάρος και ο πρόεδρος της κοινότητας Κρεστένων κ. Κώστας Δρακόπουλος.

Τον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων εκπροσώπησαν κάνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό για τις θέσεις του στο θέμα της έμφυλης βίας η κα Κωνσταντίνα (Κόνυ) Φωτεινοπούλου, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και η κα Μαρία Στρουμπάκου πρόεδρος του συλλόγου γυναικών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: